To teenagere anholdt i sag om knivstik

Politiet har anholdt endnu en 19-årig mand i sagen om knivstik ved Københavns Tekniske Skole på Nørrebro

Københavns Politi kunne for kort tid siden bekræfte, at de netop har anholdt en person yderligere i sagen om knivstik fra Københavns Tekniske Skole(red.KTS Nørrebro), hvor tre maskerede mænd stak en 22-årig elev seks gange.

Der er tale om en 19-årig mand, som er bragt til politigården til afhøring. Dermed har politiet nu anholdt to mænd på 19 i sagen. Begge tidligere kendt af politiet.

Læs også:

Knivstikkeriet foregik på Bispebjerg nord for København. (Foto: Googlemaps) 112 - 11. feb. 2013 - kl. 08:35 Groft overfald: Mand stukket flere gange med kniv

Anholdelserne er sket i Tingbjerg, hvor politiet også har har fundet en bil, som de betegner som 'interessant i efterforskningen'.

- Gerningsmændene er flygtet mod Tingbjerg, hvor vi også har fortaget de to anholdelser samt fundet en bil, som formentlig har været brugt i flugten, siger efterforskningsvagtchef Kristian Aaskov til ekstrabladet.dk.

Han understreger samtidigt, at man endnu ikke er sikre på, hvilken rolle de anholdte spiller i sagen.

Læs også:

Se også: Skole efter knivstik: Elever får krisehjælp

- Lige nu arbejder teknikerne på gerningstedet. Vi har vidner, som har set, hvad der er sket, men ingen der kan fører os direkte til gerningsmændene. Derfor er vi stadig meget interesserede i at høre fra forbi passerende, der har hørt eller set noget.

Københavns Politi fortæller, at det endnu er for tidligt at udtale sig om, hvorvidt overfaldet er banderelateret.

Læs også:

112 - 11. feb. 2013 - kl. 09:17 Rystede elever: Der var meget blod

SE FLERE BILLEDER: Local Eye1 af 2 
2 af 2 
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere