Blev angrebet af ræv: Så slemt ser Denny ud

Fire uger gamle Denny er sluppet med livet i behold, men ansigtet har fået en del skrammer

Synet af den blot fire uger gamle baby Denny, der i øjeblikket er indlagt på Evelina Children's Hospital i London, er næsten ubærligt.

I onsdags var han i gabet på en vild ræv i forstaden Bromley i det sydøstlige London, og det slap han langt fra uskadt fra.

Læs også:

Se også: Ræv bed babys finger af

Udover at have mistet sin ene finger, viser et billede, som Dennys far, Paul Dolan, har uploadet på Facebook, at drengen også har svære skader i ansigtet.

Men heldigvis lader det til, at den fire uger gamle babys vil komme sig helt, efter at han var igennem en tre timer lang operation - selvfølgelig med undtagelse af den manglende finger.

- Drengen kommer sig godt, siger en talsmand fra hospitalet ifølge Daily Mail.

Angrebet, der beskrives som det værste af sin art i Storbritannien, kunne dog muligvis være gået meget værre, hvis babyens mor, Hayley Cawley, ikke havde hørt babyen skrige.

Læs også:

Se også: Ræv bed finger af sovende baby

Da hun kom ind i det rum, hvor babyen lå, så hun ræven, der havde sneget sig ind af bagdøren, med babyen i munden, der blevet svunget fra side til side.

Beboerne i området fortæller til Daily Mail, at de igennem længere tid har været plaget af rævene.

Det estimeres, at omkring 33.000 ræve lever vildt i urbane områder i Storbritannien - 10.000 af dem skønnes at bo i nærheden af London.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere