Dræbte Daniel mindes på Facebook

Den 16-årige Daniel Fulgsig Andersen, som i morges mistede livet efter en bilulykke på Lyngvej i Køge, mindes af sine venner på Facebook

- Du var så ung og så fuld af håb! Du vil for altid være i mit hjerte og mine tanker!

Sådan skriver en af afdøde Daniel Fuglsig Andersens venner på Facebook her til morgen. Siden nyheden om hans død er hans Facebookprofil blevet fyldt med beskeder fra venner og familie, der ikke kan begribe, at deres unge ven har forladt dem.

Ulykken skete i går aftes kort før klokken 22, da den 19-årige fører af bilen af uvisse årsager kørte i den forkerte vejbane på Lyngvej i Køge. I et forsøg på at undgå en modkørende bilist mistede han herredømmet over bilen. I bilen sad også Daniel Fuglsig Andersen og en anden 17-årig dreng.

Læs også:

112 - 11. feb. 2013 - kl. 07:59 Teenager dræbt i ulykke

På Facebookprofilen skriver en ven bland andet:

- Du var en af de bedste venner, man kunne forestille sig at have, du stod ved ens side i tykt og tyndt og forventede ingenting igen, du var, hvad man kalder, en ven for livet, hvil i fred min ven.

Bilen rullede rundt om sig selv, og i følge ekstrabladet.dk's oplysninger skulle de to passagerer være blevet slynget ud af bilen. Daniel Fulgsig Andersen havde, som den eneste i bilen, ikke spændt sikkerhedsselen.

Efter ulykken blev Daniel Fulgsig Andersen bragt til Køge sygehus, hvor han blandt andet gennemgik en række scaninger, men ulykken havde forårsaget så store hovedskader, at familen her til morgen måtte træffe den svære beslutning om at slukke for respiratoren.

Den 19-årige fører af bilen og den 17-årige passager er her til morgen uden for livsfare, men er begge fortsat indlagt.

Polititet har taget en rutinemæssig blodprøve af den 19-årige fører af bilen, men det er endnu uvist om ulykken skyldes alkohol eller anden påvirking.

Daniel Fuglsig Andersens venner og familie har aftalt at mødes senere i dag for at ligge blomster på ulykkestedet og ære deres ven og familiemedlem.

1 af 2 
2 af 2 
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere