Teenager dræbt i ulykke

16-årige Daniel Fuglsig Andersen mistede på tragisk vis livet ved gårsdagens ulykke i Køge

En 16-årig dreng, der sammen med to andre unge mænd forulykkede i søndagens ulykke på Lyngvej i Køge, er her til morgen afgået ved døden.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

- Vi har lige fået oplyst, at han er død på hospitalet. Det er selvfølgelig en meget tragisk nyhed, fortæller pressevagt Simon Schwaner fra Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

De to andre i bilen - den 19-årige fører fra Bjæverskov og en 17-årig passager fra Lille Skensved - er uden for livsfare. Den 17-årige er dog blevet bragt til Holbæk Sygehus.

Læs også:

Tre unge mænd kørte søndag aften galt i en bil ved Ølbyvej i Køge. (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 10. feb. 2013 - kl. 23:33 TV: Tre unge kvæstet i færdselsuheld

De tre unge mænd kørte galt kort før klokken 22, da de af uvisse årsager endte i den forkerte vejbane. I et forsøg på at undgå en modkørende bilist mistede føreren herredømmet over bilen, der derefter rullede rundt på taget.

Midt- og Vestsjællands Politi har rutinemæssigt udtaget en blodprøve fra føreren med henblik på spritkontrol, men vil endnu ikke oplyse, om der bliver rejst sigtelse i sagen. Bilinspektører er desuden i gang med at undersøge det forulykkede køretøj.

Den 16-årige drengs - Daniel Fuglsig Andersens - pårørende er underrettet om dødsfaldet

Ved du noget? Så tip os på mail eller sms/mms til 1224 (alm. takst) eller på mailen 1224@eb.dk.

1 af 2 
2 af 2 
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere