Paradise-Türker sigtet for vold med vodkaflaske

Türker Alici ramte 23-årig i hovedet med vodkaflaske på Crazy Daisy i Herning og måtte overnatte i arresten

Paradise Hotel-deltageren fra 2012, Türker Alici, er blevet sigtet for vold. (Foto: TV3)
Paradise Hotel-deltageren fra 2012, Türker Alici, er blevet sigtet for vold. (Foto: TV3)

Sidste års 'Paradise Hotel'-deltager Türker Alici måtte bruge de tidlige morgentimer søndag i en celle i arresten i Herning efter et slagsmål på diskoteket Crazy Daisy. Han er nu sigtet for vold.

Türker og kammeraten kom i tumult med et par af diskotekets øvrige gæster, og på et tidspunkt ramte Türker en 23-årig mand i nakken med en vodkaflaske.

Det fortæller Türker selv til ekstrabladet.dk

'Prøvede at stoppe slagsmål'
- Mig og min kammerat står på dansegulvet, da han pludselig får et skub i ryggen. Der er optræk til tumult mellem min kammerat og ham den anden fyr, siger Türker og tilføjer, at han i den ene hånd havde en 70 cl. flaske Smirnoff vodka, som han bar rundt på, for at den ikke skulle blive stjålet.

- Jeg prøver at stoppe det og får selv en på hovedet. På et tidspunkt løfter jeg armene for at bryde ind, og så rammer jeg ham den anden i baghovedet, lyder Türkers videre forklaring.

Sov på politigården
Sammen med kammeraten blev han efterfølgende bragt på politigården. De sov begge i arresten og er begge sigtede for vold, men blev løsladt søndag morgen.

Det bekræfter Midt- og Vestjyllands Politi over for ekstrabladet.dk

- Det er korrekt, at vi var nede til noget tumult på Crazy Daisy i Smallegade. Under slagsmålet bliver den ene på et tidspunkt ramt af en flaske i nakken og får en mindre flænge, siger vagtchef Henrik Nielsen.

- Ud fra de forklaringer vi har fået, og de vidner vi har afhørt, har vi endnu ikke haft mulighed for at fastslå, om det var et bevidst slag, tilføjer han.

Türker: Ikke med vilje
Politiet vil nu undersøge, om der findes videoovervågning fra Crazy Daisy, der kan hjælpe med at afklare hændelsesforløbet, eller om der er andre vidner, der kan fortælle lidt mere.

Politiet fik anmeldelsen klokken 03.40 natten til søndag.

Selv siger Türker, at slaget ikke var bevidst.

- Det var ikke med vilje, at jeg slog ham. Sådan er jeg slet ikke opdraget, siger Türker til ekstrabladet.dk og tilføjer, at han efterfølgende har kontaktet sit offer på Facebook for at sige undskyld.

1 af 3 Türker sammen med Paradise-veninden Kanika. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Türker (til højre) sammen med nogle af de øvrige deltagere til Paradise Hotels åbningsfest sidste år. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Paradise Hotel-deltageren fra 2012, Türker Alici, er blevet sigtet for vold. (Foto: TV3)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere