Anklage: Sexkrænker udstillede 16-årig med adresse på datingside

Retarderet formodet sexkrænker husker ikke at have truet 16-årig

RETTEN PÅ FREDERIKSBERG (ekstrabladet.dk): Mens en 16-årig pige var på efterskole, oprettede en nu tiltalt retarderet mand angiveligt en profil med hendes fulde adresse på en datingside. Her blev hun præsenteret som ‘liderlig’, og det fremgik på sitet, at hun tog 1000 kroner for sex, 500 for oralsex.

Læs også:

Se også: Nu vidner ofre mod formodet sexkrænker

Pigen havde tidligere afvist at have sex med den tiltalte 31-årige BPD, som ifølge Anne Birgitte Stürup har ikke færre end 11 grove forhold på samvittigheden, hvoraf de fleste vedrører seksuelle krænkelser af og trusler mod unge piger, der var helt ned til 13 år på gerningstidspunktet.

Pigen, der blev udstillet på datingsitet, blev på et tidspunkt bekendt med, at hun var blevet udstillet på nettet og anmeldte siden den 31-årige BPD for episoden. Hun har over for politiet forklaret, at den anklagede på et tidspunkt havde tilbudt hende 50.000 kroner for sex. Han skal også have truet med at skyde hende og hendes forældre, da hun afviste at have sex med ham, ligesom den tiltalte i en periode på to uger blev ved med at opsøge pigen.

Husker ikke trusler
BPD har fra vidneskranken netop forklaret, at han blev sur på pigen over en konkret episode, hvor han angiveligt følte sig truet, og han husker ikke, hvorvidt han siden truede hende. Han har også forklaret, at han ikke altid er i stand til at redegøre for sine handlinger grundet sin brug af præparatet Retalin. Et forbrug, han har, grundet diagnosen ADHD.

Læs også:

Se også: Politiet smølede med overgrebssager

Kendelse i sagen forventes afsagt 14. februar, og anklager Anne Birgitte Stürup kræver den tiltalte idømt en tidsubestemt anbringelsesdom. Får hun medhold i nævningesagen, har hun desuden anbefalet, at den 31-årige BPD fratages muligheden for at benytte elektronisk kommunikationsudstyr. Under anklagerens forelæggelse af sagen kom det frem, at den tiltalte var endog særdeles aktiv på datingsider og facebook, hvor han etablerede den første kontakt med de piger på helt ned til 13 år, som han er anklaget for at have krænket.

Læs også:

Se også: Retarderet nægter grov sextvang

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere