Kvinde-lig dukket op ved Fanø

Politiet siger, at det kan være liget af den forsvundne Kirsten Friis Lund, som lørdag er dukket op ved Fanø

Et lig er blevet fundet i vandkanten på Fanø. Der kan være tale om den forsvundne Kirsten Friis Lund, mener politiet. (Foto: Google Maps)
Et lig er blevet fundet i vandkanten på Fanø. Der kan være tale om den forsvundne Kirsten Friis Lund, mener politiet. (Foto: Google Maps)

Kirsten Friis Lund forsvandt sporløst på Fanø den 1. januar i år.

Men lørdag blev liget af en kvinde fundet i vandet ved øen, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi. Der kan være tale om den 52-årige kvinde fra Ribe.

Kvindeliget blev fundet i vandkanten i dag kl. 16.30 af en mand, der var ude og gå en tur på stranden.

Politiet kan endnu ikke med sikkerhed sige, om der er tale om den forsvundne kvinde.

Læs også:

Den forsvundne Kirsten Friis Lund var i godt humør, da hun Nytårsdag om eftermiddagen var på sejltur med sin eks.kæreste og dennes ven, inden kursen gik til festen på Fanø, hvor hun senere forsvandt. (Politifoto). 112 - 3. jan. 2013 - kl. 11:14 Med på Kirstens båd: Frygter det værste

- Vi mangler jo Kirsten herovre. Men derfra og til at sige, at det er hende, der er et stykke vej, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

- Er der tegn på en forbrydelse?

- Det kan jeg ikke sige.

Liget er nu bragt på Retsmedicinsk Institut i Odense, hvor det skal obduceres i begyndelse af den kommende uge.

Læs også:

Se også: Politi: Vi finder ikke Kirsten i live

Kirsten Friis Lund sejlede til lystbådehavnen i Nordby på Fanø nytårsdag sammen med en bekendt for at deltage i en fest. Aftalen var, at hun skulle overnatte på båden efter festen og sejle tilbage til Jylland dagen efter.

Hun forlod festen uden overtøj på, og hun havde efterladt sin mobiltelefon og andre personlige ejendele på båden.

Et vidne har forklaret til politiet, at han muligvis så Kirsten på Postvejen ved 23-tiden. Hvis det er tilfældet, så er kvinden gået i den forkerte retning i forhold til lystbådehavnen.

Da hun ikke mødte op på kajen til aftalt tid, besluttede pårørende at slå alarm.

Omfattende eftersøgninger med hunde, Beredskabsstyrelsen, øens lokale beredskab, Hjemmeværnet, redningsbåde og dykkere gav intet spor af kvinden. Men nu er liget af Kirsten Friis Lund altså muligvis dukket op.

Ved du noget? Så tip os på mail eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

1 af 4 
2 af 4 Der var omfattende eftersøgninger efter Kirsten Friis Lund, da hun forsvandt 1. januar i år. Foto: Ole Frederiksen
3 af 4 Kirsten Friis Lund skulle have overnattet på denne båd. Foto: Ole Frederiksen
4 af 4 Et lig er blevet fundet i vandkanten på Fanø. Der kan være tale om den forsvundne Kirsten Friis Lund, mener politiet. (Foto: Google Maps)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere