Bandeopgør: Fire anholdt efter knivstikkeri

To personer stukket med kniv og tæsket efter deres bil blev blokeret af personer fra rivaliserende bande

Fire personer bliver lørdag formiddag sigtet for drabsforsøg efter et opgør mellem personer fra to indvandrerbander sent fredag aften i København.

To personer er indlagt på Bispebjerg Hospital med knivstik i arme og ben samt i issen. De er begge uden for livsfare efter at være blevet angrebet af op til 10 personer i nærheden af Bispebjerg Kirke i det nordvestlige København.

Overfaldet blev indledt med, at to biler ført af gerningsmændene blokerede de forurettedes bil. Politiet fik anmeldelsen klokken 22.45.

- De kører op foran og bagved bilen og tvinger den til at stoppe. Derefter bliver de to mænd hevet ud af bilen og stukket med kniv flere gange. De er også blevet tæsket, siger Sajjad Haider, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Den ene af de to ofre gav efterfølgende politiet oplysninger om gerningsmændenes biler, og kort tid efter stoppede en patruljevogn en bil med fire personer i Tingbjerg-området.

- Den ene havde blod på sit tøj, og der er andre forhold, som gør, at vi sætter de fire i forbindelse med overfaldet, siger efterforskningslederen.

Politiet efterlyser vidner til overfaldet og eftersøger de øvrige gerningsmænd. De fire anholdte har ikke ønsket at udtale sig til politiet. De er overført til Vestre Fængsel og vil lørdag blive sigtet for drabsforsøg.

Samtlige involverede har indvandrerbaggrund. De anholdte er alle kendt af politiet i forvejen.

/ritzau/

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere