13-årig pige blev IKKE antastet af sex-krænker

Politiet frygtede at sex-krænkeren på sydfyn var på spil igen onsdag aften. Nu har 13-årig pige ændret forklaring

Politiet frygtede, at sex-krænkeren på sydfyn var på spil igen onsdag aften (Foto: Ole Frederiksen)
Politiet frygtede, at sex-krænkeren på sydfyn var på spil igen onsdag aften (Foto: Ole Frederiksen)

En 13-årig pige fra Svendborg blev alligevel ikke blevet antastet af en mystisk mand onsdag aften, som hun ellers forklarede til politiet. Pigen forklarede i første omgang, at hun blev antastet en ukendt mand på en legeplads, da hun var ude at lufte sin hund. Men efterforskningen samt en række nye henvendelser og afhøringer i sagen fik fredag Fyns Politi til at afhøre pigen igen. Her ændrede hun sin forklaring.

Det er rigtigt nok, at hun var ude at gå tur med sin hund og sad på en gynge i mørket, da hun en mand kom hen imod hende, hvorefter hendes hund begyndte at gø. Men derfra er pigens forklaring nu en anden.

Hun har i dag forklaret, at manden ikke antastede hende eller i øvrigt gjorde noget, der giver anledning til at tro, at der var tale om forsøg på et overgreb.

- Der er ingen tvivl om, at pigen har været bange. For hun rejste sig op og skyndte sig at løbe hjem. Hun havde en fornemmelse af, at nogen måske løb efter hende – men uden at hun var sikker på, om det var manden, en anden tilfældig person eller om der faktisk var nogen, siger vicepolitiinspektør Klaus Arboe i en pressemeddelelse.

- Da hun kom hjem og fortalte sin mor, hvad hun havde oplevet, kom hun til at sige noget lidt andet, end det der faktisk var sket, og da vi så blev alarmeret, turde hun nok i første omgang ikke rigtig ændre sin forklaring. Det er selvfølgelig ærgerligt, men omvendt er det vigtigste, at vi nu har fået fastslået, at pigen ikke blev forsøgt udsat for et overgreb, siger Klaus Arboe. Han oplyser at i forbindelse med pigens første forklaring, fortalte hun politiet om en bil. Den bil er ikke længere interessant, siger Klaus Arboe.

Fyns Politi vil fortsat meget gerne i kontakt med den mand, pigen mødte onsdag den 6. februar, klokken cirka 19.45 på legepladsen på Søgårdsvej i Svendborg.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere