Kvindedrab: Køleskabet var lukket med reb

Tilfældige kunne have åbnet køleskabet, hvor Mette Bønnelykke Herholdt var skjult

Mette Bønnelykke Herholdt blev fundet død i et køleskab på denne nedlagte landejendom. Foto: Privat og Per Rasmussen
Mette Bønnelykke Herholdt blev fundet død i et køleskab på denne nedlagte landejendom. Foto: Privat og Per Rasmussen

Ved du noget? Så tip os på mail eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Mette Bønnelykke Herholdts drabssigtede tidligere samlever havde ikke en gang sikret køleskabet, hvor han havde skjult den døde kvinde, med en hængelås, så tilfældige ikke risikerede at åbne lågen og finde det makabre indhold.

Der bor ellers tre andre på adressen i Dannemare på Lolland, hvor køleskabet blev fundet, der nemt kunne have fået sig en slem forskrækkelse.

I stedet var der blot bundet et reb rundt om det omkring en meter høje, hvide køleskab, der kunne rumme omkring 100 liter. Her lå kvinden, der i dag ville være 41 år, pakket ind i en presenning.

Læs også:

Se også: Mettes 10-årige datter fornemmede moren var død

Køleskabet lå ned i en ramponeret udbygning med knuste ruder, der ligger tæt på stuehuset på den nedlagte landejendom i Dannemare på Lolland, hvor Mette Herholdts tidligere samlever boede, da politiet anholdt ham i tirsdags.

Han er sigtet for at have slået Mette Bønnelykke Herholdt ihjel på en adresse i Vesterborg mellem 15.-18. december 2010 og efterfølgende at have haft 'usømmelig omgang med lig' ved at have placeret liget i køleskabet.

Læs også:

Se også: Mystisk forsvinden: Mette har været væk i to år

Den 44-årige mand nægter sig skyldig i drab, men hævder, at han gemte Mette i køleskabet, efter hun var afgået ved døden på naturlig vis.

Efterfølgende er han flyttet to gange med

Se også: Politiets anklage: Flyttede med lig i køleskabet

Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi bekræfter i dag, at obduktionen har fastslået, at det var den forsvundne Mette Herholdt, der blev fundet i skabet. Men der vil stadig gå nogle dage, før de kan melde ud om dødsårsagen, fordi liget var i så dårlig forfatning.

Læs også:

Se også: Kvinde-lig i køleskab: Her er retsmedicinerens udfordringer

1 af 2 Det var i denne røde, ramponerede udbygning, at politiet fandt liget af Mette Bønnelykke Herholdt i et køleskab. Foto: Per Rasmussen
2 af 2 Mette Bønnelykke Herholdt blev fundet død i et køleskab på denne nedlagte landejendom. Foto: Privat og Per Rasmussen
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere