Her er Sandbergs nye rockerjob

Sandberg skal stå i spidsen for ny støttegruppe under Bandidos - skal samtidig være medlem i Helsingør

Brian Sandberg er nu med i skiftede til Bandidos. (Foto: Jakob Jørgensen)
Brian Sandberg er nu med i skiftede til Bandidos. (Foto: Jakob Jørgensen)

Ungdomskonsulent fra helvede - rockerklubben Bandidos styrker nu den interne organisation med en ny støttegruppe. Og Brian Sandberg er manden, der skal styre støttegruppen, der har fokus rettet mod unge mænd.

Samtidig ligger det nu fast, at Brian Sandberg kommer til at fungere ved Bandidos' afdeling i Kvistgård uden for Helsingør. Her sorterer han direkte under Bandidos' Europa-præsident, Michael 'Kokken' Rosenvold.

Flere medier har ellers tidligere 'afsløret', hvordan Sandberg skulle være rocker ved en nystartet Bandidos-afdeling i Sydsverige. Men det var et blålys. Ren maskerade, mens ledelsen i Bandidos besluttede sig for Sandbergs fremtid i klubben.

Det erfarer ekstrabladet.dk fra kilder i miljøet.

Michael Rosenvold vil ikke kommentere ekstrabladet.dk's oplysninger. Det vil Brian Sandberg heller ikke.

Men gennem de seneste måneder har rockeren lagt billeder ud på sin facebook-profil, der viser t-shirts med påskriften 'Time for change SYLB' (Support your local Bandidos, red) og 'Mexican Teamwork'.

T-shirt produktionen skal knyttes til den nye støttegruppe.

Tilbage i 2007 var Brian Sandberg med til at grundlægge HA's rekrutgruppe, AK81. Og ifølge kilder er det nogenlunde samme funktion, den nye Bandidos-støttegruppe skal have, erfarer ekstrabladet.dk.

Læs hele historien i dagens udgive af Ekstra Bladet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere