Dansker i koma efter overfald

En 40-årig dansk mand bosat i London har ligget i koma siden d.27 januar, efter han blev overfaldet af to uidentificerede mænd

Dette skulle ifølge ekstrabladet.dks oplysninger være manden, som pt. ligger i koma på et hospital i London, efter han blev overfaldet d.27 januar. (Privatfoto)
Dette skulle ifølge ekstrabladet.dks oplysninger være manden, som pt. ligger i koma på et hospital i London, efter han blev overfaldet d.27 januar. (Privatfoto)

Ekstrabladet.dk erfarer, at en 40-årig dansk mand blev overfaldet i London d.27 januar midt om natten foran Prince Edward Theatre.

Han bliver stoppet af to mænd, hvor den ene slår ham. Slaget er så voldsomt, at han falder til jorden og slår sit hoved. Skaden er så alvorlig, at han har ligget i koma lige siden.

Kilden fortæller desuden, at den danske mand til dagligt arbejder i den engelske bank Barclays.

Det britiske politi har overvågningsbilleder af overfaldsmændene, som de har frigivet, men de to mænd er fortsat uidentificerede. Det skriver det britiske medie london24.

Udenrigsministeriet kan bekræfte, at en dansk mand i London er kommet svært til skade på den pågældende dato.

- Udenrigsministeriet og ambassaden kan bekræfte, at en dansk statsborger er blevet alvorligt kvæstet i London. Pårørende er blevet underrettet. Det er alt, hvad vi kan sige, fortæller pressevagten hos udenrigsministeriets borgerservice til ekstrabladet.dk.

Kender du noget til sagen om overfaldet på den 40-årige danske mand? Så send en SMS til 1224. (pris: alm. SMS-takst) eller skriv en e-mail til 1224@eb.dk

1 af 2 Dette er billedet af de to formodede gerningsmænd, der skulle stå bag overfaldet på den 40-årige danske mand, der pt. ligger i koma i London. (Londons Politi)
2 af 2 Dette skulle ifølge ekstrabladet.dks oplysninger være manden, som pt. ligger i koma på et hospital i London, efter han blev overfaldet d.27 januar. (Privatfoto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere