Kvindelig betjent degraderet for sex-fotos

Sendte sex-fotos af sig selv til elsker i politikorpset

Diana Lopez overvejer et sagsanlæg mod sin arbejdsgiver. (Foto: Politiet i Tucson)
Diana Lopez overvejer et sagsanlæg mod sin arbejdsgiver. (Foto: Politiet i Tucson)

En kvindelig betjent fra Tucson i delstaten Arizona i USA er blevet degraderet for at have sendt sex-billeder og sex-videoer af sig selv til en betjent af lavere rang, der var hendes elsker.

Diana Lopez havde rang som 'vagtchef' tre led over fodfolket og havde som informationsansvarlig kontakt med offentligheden, men er nu degraderet til en lavere rang og tjeneste bag et skrivebord uden kontakt med offentligheden.

I et anonymt brev til politiet i Tucson i august 2012 afslørede den ukendte afsender, at Lopez i 2011 sendte flere sex-klip og sex-fotos af sig selv fra sin private telefon til den lavere rangerende elsker.

Elskeren, der aldrig blev identificeret, viste billederne og videoerne til andre betjente, og helt op mod 13 betjente skal have set Diana Lopez i bar figur i 'udfordrende' situationer.

Politiet i Tucson mener, at Diana Lopez har brudt en række formelle regler og har brudt med den etik og den professionalisme man må forvente af en betjent.

- Hendes handlinger har ikke blot skadet hende selv, men har også skadet hele Tucson Politis ry. Diana Lopez har udvist meget dårlig dømmekraft og har undermineret sin position som overordnet betjent, siger Kathleen Robinson fra Tucson Politi.

Lopez overvejer nu et civilt søgsmål mod politikorpset, da hun mener, at politiet krænker hendes privatliv, da hændelserne er foregået i hendes fritid.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere