Køleskabsliget: Kan tage flere dage at finde dødsårsag

Til gengæld regner politiet med at få slået fast med sikkerhed, at der er tale om liget af Mette Bønnelykke Herholdt senere torsdag

Politiet fandt tirsdag aften Mette Bønnelykke Herholdts lig i et køleskab på en adresse i Dannemare. (Foto: Per Rasmussen)
Politiet fandt tirsdag aften Mette Bønnelykke Herholdts lig i et køleskab på en adresse i Dannemare. (Foto: Per Rasmussen)

Det kan være en længerevarende proces at finde ud af, hvad der slog den 40-årige Mette Bønnelykke Herholdt ihjel i december for to år siden.

Læs også:

Se også: Politiets anklage: Flyttede med lig i køleskabet

Ifølge hendes tidligere samlever, en 44-årig mand, døde hun af naturlige årsager, hvorefter han gemte hendes lig i et køleskab. Politiet derimod mener, at hun er blevet slået ihjel af den 44-årige.

- Obduktionen er ikke afsluttet endnu, og der kan gå nogle dage, før vi får resultatet, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til ekstrabladet.dk.

- Det kræver længere tid, når der ikke er tale om et friskt lig, tilføjer han.

Læs også:

Se også: Kvinde-lig i køleskab: Her er retsmedicinerens udfordringer

Liget af Mette Bønnelykke Herholdt har ligget pakket ind i en presenning i et slukket køleskab i mere end to år og er ifølge retsmediciner Peter Juel Thiis Knudsens vurdering i en tilstand af forrådnelse.

- Selv hvis køleskabet havde været tændt, så vil der være tale om en fremskreden grad af forrådnelse, siger han til ekstrabladet.dk.

Og derfor kan det altså tage noget tid, før politiet kan finde frem til, om der er tale om drab eller en naturlig død.

Læs også:

Se også: Mettes 10-årige datter fornemmede moren var død

Til gengæld regner politiet med at kunne fastslå identiteten på liget senere torsdag.

- Det arbejder vi på nu. En af mulighederne er at se på tandsættet, siger Søren Ravn-Nielsen, uden at ville komme nærmere ind på helt konkret, hvordan politiet vil få identificeret liget.

Efterforskerne ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er dog forholdsvis sikre på, at der er tale om Mette Bønnelykke Herholdt, som forsvandt i december 2010. Blandt andet fordi den 44-årige mand selv har forklaret, at han har placeret hendes lig i køleskabet.1 af 2 Det kan tage flere dage at finde ud af, hvordan Mette Bønnelykke Herholdt døde tilbage i 2010.
2 af 2 Politiet fandt tirsdag aften Mette Bønnelykke Herholdts lig i et køleskab på en adresse i Dannemare. (Foto: Per Rasmussen)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere