Oversprøjter teenagepiger med dyresæd

Klistret overfaldsbølge er begyndt igen i Storbritannien

Politiet frygter at en mand, der kaster dyre-sæd på piger i Storbritannien, har slået til igen, efter at to piger har anmeldt, at en mand har smurt et hvidt, klæbrigt materiale på deres tøj, rapporterer The Mirror.

De to piger, der er teenagere i skolealderen, fik smurt den klæbrige masse på deres tøj i januar i byen Unsworth nord for Manchester.

Ofrene beskriver overfaldsmanden som en mand mellem 20 og 40 år på små 180 centimeter.

Se klip fra overvågningskamera med manden der oprindelig blev mistænkt for sæd-overfaldene:

Den hvide klæbrige masse er angiveligt sæd fra et dyr.

Politiet tror, at de nye sæd-overfald har forbindelse til fire lignende hændelser i Bury-området mellem november 2009 og januar 2010.

Den ene af pigerne var sammen med sin mor, da den ukendte mand stødte ind i hende og smurte den hvide, klæbrige masse på hendes tøj.

- Vi er bevidst om, at de nye overfald ligner dem, vi efterforskede i Bury for tre år siden, og nu henter vi hele den gamle efterforskning frem. Det er meget muligt, at den samme gerningsmand er på spil igen, siger politiinspektør Sara Wallwork til The Mirror.

Politiet offentliggjorde i sin tid overvågningsfotos af en mand, der var mistænkt for at være gerningsmanden, men der er aldrig blevet anholdt nogen for sæd-angrebene.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere