To personer fastklemt - kørte op i skraldebil

En personbil har påkørt en skraldebil i København. To er fastklemt og med store smerter

Begge de involverede bilister klagede efterfølgende over store smerter, men deres tilstand er stabil, fortæller Københavns Politi (Læserfoto)
Begge de involverede bilister klagede efterfølgende over store smerter, men deres tilstand er stabil, fortæller Københavns Politi (Læserfoto)

En personbil med to personer kørte lørdag morgen ved 07:40 tiden op i bagenden på en skraldebil på Vesterbrogade i København.

Uheldet var så voldsomt, at politi og brandvæsen måtte klippe taget af bilen og kæmpe med at skære de to personer fri.

Deres tiltstand er stabil, men de klager begge over store smerte, oplyser Københavns Politi, der midlertidig havde afspærret den store vej i det vestlige København. Vejen er dog igen blevet åbnet, så morgentrafikken igen kan glide som normalt.

Ved du noget? Giv os et tip på sms/mms 1224 (alm. telefontakst) eller på mailen 1224@eb.dk.

1 af 3 Politi og brandvæsen var fortsat i gang med at klippe de forulykkede fri klokken lidt over otte lørdag morgen (Læserfoto)
2 af 3 Det gik vildt for sig lørdag morgen, da en personbil ramte en skraldebil på Vesterbrogade i København (Læserfoto)
3 af 3 Begge de involverede bilister klagede efterfølgende over store smerter, men deres tilstand er stabil, fortæller Københavns Politi (Læserfoto)
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen