Rockere kredser om drabsstedet: Bandidos-relateret dræbt

Biler med rockere og indvandrere kredser omkring drabsstedet i Vanløse, hvor en mand med relationer til Bandidos er dræbt

Både rockere og indvandrere er kørt rundt i området ved drabsstedet i Vanløse.
Både rockere og indvandrere er kørt rundt i området ved drabsstedet i Vanløse.

Mens politiet jager tre gerningsmænd til knivdrabet på en mand i 20´erne med relationer til Bandidos på Jydeholmen i Vanløse, kredser biler med tatoverede rockertyper og indvandrere omkring drabsstedet.

Det oplyser ekstrabladet.dk´s reporter på stedet.

- En bil med flere rockertyper og to biler fulde af indvandrere kredser rundt i området. Politiet tjekker dem og går rundt med videokamera og filmer alle biler og deres nummerplader på stedet, oplyser ekstrabladet.dk´s reporter.

ekstrabladet.dk erfarer, at den dræbte, der skal være i starten af 20´erne, har relationer til Bandidos. Det bekræfter en politikilde overfor ekstrabladet.dk.Drabsstedet, hvor den dræbte blev ramt af flere knivstik i ryggen og en kammerat såret af knivstik, er stadig afspærret, mens kriminalteknikerne arbejder.

Teknikerne har blandt andet sat spormærker ved blodpletter, der kan ses på vejen fra det pizzeria, hvor knivstikkeriet antagelig skete, og hen til Café Damsø, Jydeholmen 45, hvor den hårdt sårede ifølge vidner faldt om som en sæk kartofler, da han vaklede ind på caféen for at bfå hjælp.

To mænd blev stukket ned på et pizzeria i Vanløse og søgte hjælp på en nærliggende café. (Foto: Jesper Mortensen) 112 Knivstik i Vanløse - nu er det drab

Politiet har også sat hunde ind i undersøgelsen for at lede efter spor.