Lige nu: Rebild-far igen under anklage

Landsretten i gang med Rebild-sagen, der omfatter brutale sexovergreb på ni børn

I disse timer og under adskillige kommende landsretsmøder frem til 27.september, rulles endnu engang en af dansk kriminalhistories grumsomste sager om sex-overgreb på børn.

Det sker i Vestre Landsrets afdeling i Aalborg, som klokken 10 tog hul på ankesagen i Rebild-sagen.

Her kræver den nu 56-årige JEP frifindelse for de ti grove tilfælde af sex-overgreb, voldtægt, incest og pædofili mod syv af sine egne børn og to af deres veninder, som han i marts i år fik en forvaringsdom for i byretten.

Se også: Rebild-faren vil renses

En forvaringsdom er lovens strengeste og kan betyde, at han aldrig får friheden at mærke igen, hvis landsretten ender med at stadfæste byrettens dom.

Modbydelige overgreb
I byretten blev JEP dømt med piber og trommer. Byretten så kun bort fra ganske få detaljer, som i det store skrækkelige billede kun havde perifer betydning, f.eks. om han brugte dildoer i sine overgreb på børnene, da han blev kendt skyldig og sendt i forvaring.

Se også: Det er Rebild-faderen dømt for

I landsretssagen, der altså kører lige nu, er han på ny tiltalt efter det oprindelige anklageskrift.

Det rummer en række forhold med et helt usædvanligt modbydeligt indhold. To døtre, fem sønner og to piger, der kom i hjemmet som døtrenes veninder, har i følge anklageskriftet og byretsdommen været udsat for ualmindelig grov seksuel overlast.

Hængt op i kroge
Hårdest ramt synes at være en 15-årig datter, der var blot 4-5 år, da overgrebene begyndte. Hun blev i følge anklageskriftet tvunget til samleje, oralsex og dildosex adskillige gange og blev hængt op i kroge i loftet, mens hendes far forgreb sig på hende, ligesom han også tvang hende til sex med sine brødre.

Anklagemyndigheden vil have JEP dømt efter samtlige de oprindelige anklager og betragter ham så afvigende og farlig, at kravet om forvaring også bliver fremsat over for Landsretten.

Læs:

Se også: Rebild-far rystede på hovedet

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere