Ny terrorsag: Vidner afhøres på Amager

Adresser i hovedstadsområdet kulegraves efter anholdelse af tre terrormistænkte. Beboere i ejendom på Amager afhøres netop nu

Også i Valby er politiet i gang med en større aktion i et beboelseskvarter. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Også i Valby er politiet i gang med en større aktion i et beboelseskvarter. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

– Han var helt normal, men begyndte pludselig at gro langt skæg og ændre adfærd.

Sådan siger en beboer på Amager om den unge mand med tyrkisk baggrund, der angiveligt er anholdt i forbindelse med den aktuelle sag om tre anholdelser, hvor de implicerede foreløbig er sigtet for ulovlig besiddelse af automatvåben og ammunition.

Ud over den 23-årige med tyrker er en herboende 22-årig jordansk statsborger og en 21-årig dansk statsborger bosiddende i Egypten anholdt. De tre mistænkes desuden for at have været i færd med at forberede en terrorhandling.

Naboen på Amager fortæller ekstrabladet.dk's udsendte, at han har kendt den 23-årige i adskillige år og ser forundret til, mens den tyrkiske mands mor bliver afhørt af politiet i en vogn parkeret uden for ejendommen.

De anholdte er foreløbig sigtet for ulovlig besiddelse af automatvåben og tilhørende ammunition, men mistænkes ligeledes for at have været i færd med at forberede en terrorhandling.

Der vil ske fremstilling i Dommervagten, Politigården, i morgen formiddag med henblik på varetægtsfængsling af de tre anholdte.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere