Ny tilbageholdelse i forbindelse med terrorefterforskning

Politiet har netop tilbageholdt endnu person i forbindelse med terrorefterforskning. Manden formodes dog ikke at være involveret i eventuelle terrorplaner, men mistænkes for anden kriminalitet

LÆS OGSÅ:

Se også: PET anholder tre for terrorplaner

Københavns Politi tilbageholdt fredag eftermiddag endnu en person i forbindelse med den aktuelle sag om formodede terrorplaner. Tilbageholdelsen fandt sted, da en beboer ankom til sin lejlighed og over for betjente bekræftede, at han havde bopæl på adressen.

– Kan jeg komme ind her? spurgte beboeren.

– Hvor skal du hen? svarede politiet.

Et kvarter efter kom politiet ud med den tilbageholdte via ejendommerens kælderindgang, hvorpå manden, der talte dansk uden accent, blev placeret i en politibil og kørt væk fra stedet.

Ekstrabladet.dk's udsendte var til stede ved beboelsesejendommen i Valby, da tilbageholdelsen fandt sted.

Efter tilbageholdelsen viste det sig dog, at manden var 'mindre interessant' for politiet i relation til den aktuelle efterforskning. Personen havde angiveligt blot lejet sig ind i lejligheden. Når han alligevel blev ført væk af politiet, skyldtes det ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger, at vedkommende lå inde med ulovlige effekter.

ekstrabladet.dk følger sagen.

LÆS OGSÅ:

Også i Valby er politiet i gang med en større aktion i et beboelseskvarter. (Foto: Tariq Mikkel Khan) 112 - 27. apr. 2012 - kl. 12:29 Tre biler beslaglagt i terror-sagen

LÆS OGSÅ:

112 - 27. apr. 2012 - kl. 12:39 Ny terrorsag: Politiet massivt til stede i Herlev

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere