49-årig blev bagbundet og druknede

En 49-årig mand, der søndag blev fundet død i Sakskøbing Havn, var bundet på hænder og fødder, bekræfter politiet. Manden led druknedøden, viser obduktion

Politiets teknikere har sikret sig en stump reb fra det sted, hvor den 49-årige blev fundet. (Foto: Per Rasmussen)
Politiets teknikere har sikret sig en stump reb fra det sted, hvor den 49-årige blev fundet. (Foto: Per Rasmussen)

Den 49-årige mand, der søndag blev fundet død i vandet ved Sakskøbing Havn, blev bundet på hænder og fødder, inden han røg i vandet.

Manden druknede ved en bådebro få hundrede meter fra institutionen Saxenhøj, hvor han boede.

Selv om manden var bagbundet, er politiet ikke helt klar til at udelukke selvmord.

- Det kan ikke udelukkes, at der er ligger en forbrydelse bag. Og derfor efterforsker vi også sagen som en forbrydelse, siger Søren Ravn-Nielsen, der af hensyn til efterforskningen ikke vil fortælle, hvilken type materiale der er brugt til at binde mandens lemmer sammen med.

Politiet i Nykøbing Falster er interesseret i at høre fra folk, der har set manden mellem lørdag aften og søndag morgen.

Ekstra Bladet kunne i morges fortælle læserne, at manden skulle have besøg af nogle af hans tidligere kammerater fra Roskilde. Manden havde givet udtryk for, at han var bange for, de kom for at gøre et gammelt regnskab op.

1 af 2 Politiets teknikere har sikret sig en stump reb fra det sted, hvor den 49-årige blev fundet. (Foto: Per Rasmussen)
2 af 2 Politiets teknikere har sikret sig en stump reb fra det sted, hvor den 49-årige blev fundet. (Foto: Per Rasmussen)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere