Sov hos bøsse-venner på sin bryllupsnat

Veninde til den myrdede Carla Clasen gennemhullede mordtiltalts forklaring

Den 32-årige inder Sanjay Sharma var bestemt ikke en forelsket globetrotter, der giftede sig af kærlighed til den grønlandske kvinde Carla Clasen og hendes lille datter Natuk.

Flere vidner fra Grønland gennemhullede i går i Vestre Landsret i Esbjerg den mordtiltalte Sanjay Sharmas egen forklaring om, at han giftede sig, fordi han holdt så meget af mor og barn.

- Han er sindssyg. Hvem andre end han kan have myrdet Carla, sagde en stærkt bevæget veninde Elisabeth Nielsen efter, at hun i går havde vidnet mod den indiske mand.

De grønlandske vidner tegnede et billede af en beregnende og snu morder, som koldt og kynisk lokkede den svagt begavede Carla Clasen og hendes to-årige datter i døden i oktober 1999 på Fanø.

Fire af de grønlandske vidner var ikke i tvivl om, at Sanjay Sharma giftede sig med Carla Clasen udelukkende for at få opholds- og arbejdstilladelse i Danmark.

Manden var på flugt for indisk politi, som mistænkte ham for at have myrdet sin indiske kone. Han havde derfor desperat brug for en ny identitet.

En lang række episoder tyder da også på, at manden måske ikke ligefrem var boblende forelsket i den kraftige, naive og konstant hashrygende kvinde.

Fik 400 kr. i gave
Sanjay Sharma tilbragte ikke sin bryllupsnat med sin brud - men derimod med to bøsse-venner i Nuuk. Inderen havde flere gange tidligere dyrket oralsex med bøsserne.

Selve bryllupsdagen blev fejret på politistationen i Nuuk. Mindre end to timer efter vielsen indfandt Sharma sig på politistationen for at søge om opholds- og arbejdstilladelse. Bryllupsgaven til Carla bestod af 400 kroner i kontanter.

Elisabeth Nielsen, som lærte Carla at kende i en vuggestue i 1998, forklarede i retten, at hun var fortrolig veninde med Carla.

- Jeg besøgte hende en dag efter arbejde. Hun fortalte mig, at hun samme dag havde mødt en udenlandsk mand. Han besøgte hende om aftenen, mens jeg stadig var der.

- På et tidspunkt gik de ud i køkkenet. Jeg kunne se, at de holdt hinanden i hånden. Carla kom tilbage. Hun var rigtig glad, for manden havde lige friet til hende. Han virkede nu ikke særlig forelsket, forklarede Elisabeth Nielsen.

En stor fed ko
Allerede en uge senere blev det umage par gift ved et lynbryllup i Nuuk.

- Jeg vidste end ikke, at min datter skulle giftes. Da hun senere talte om, at hun ville rejse til Danmark med sin nye mand, advarede jeg hende. Jeg kunne ikke lide ham. Jeg fik ikke engang sagt farvel, før hun rejste, fortalte Fredrikke Clasen.

Også Sanjay Sharmas bøssevenner, som han tilfældigt havde mødt umiddelbart efter ankomsten til Grønland, undrede sig over det hastigt arrangerede bryllup.

- Det virkede som et proforma bryllup. Det var for meget. Senere fortalte Sharma mig, at han havde stukket Carla en på siden af hovedet, fordi hun røg for meget hash.

Han kaldte hende også en stor fed ko, oplyste Torben Kvik. Det var ham, der sammen med sin registrerede partner Jan havde dyrket homosex med inderen og fotograferet hele seancen. Det var også hos Torben og Jan Kvik, at Sanjay Sharma tilbragte sin bryllupsnat.

Sagde han elskede mig
Kort efter brylluppet i Grønland rejste den lille familie til Danmark og endte hurtigt i sommerhuset på Norges Fjelde på Fanø, hvor Carla angiveligt troede, at hun skulle på ferie.

Efter det formodede mordtidspunkt - mellem 9. og 12. oktober '99 - ringede Sanjay Sharma adskillige gange til Carlas veninde Elisabeth Nielsen i Grønland. Han fortalte hende, at Carla og Natuk befandt sig i Venezuela.
På det tidspunkt havde kvinden været død og begravet i flere måneder.

- Han sagde også, at han var forelsket i mig. Han ville have mig med til New York. Jeg var betaget af ham, men jeg havde lige mistet mit barn og havde meget andet at tænke på, forklarede Elisabeth Nielsen.

I dag skal der afhøres flere vidner. Blandt andet kvinden fra Fanø, som måske så Sanjay Sharma grave hullerne til Carla og Natuk ved sommerhuset.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen