13-årig indespærret og serie-voldtaget

40-årig mand fængslet for at kidnappe 13-årig og udsat hende for brutalt sexovergreb

Manden samlede den 13-årige op på Islev Station. Herfra kørte de til mandens lejlighed i Sydhavnen. (Googlemap)
Manden samlede den 13-årige op på Islev Station. Herfra kørte de til mandens lejlighed i Sydhavnen. (Googlemap)

Over 15 timer blev en 13-årig pige holdt indespærret og udsat for brutale volds- og sexovergreb. Sådan lyder sigtelsen imod en 40-årig mand, der her til formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør.

Angiveligt mødtes manden og den 13-årige tirsdag aften ved 18.30-tiden ved Islev Station. Hvilken aftale der forelå forud for mødet, og hvilken relation de har til hinanden er uvist, men så snart pigen satte sig ind i mandens bil begyndte et timelangt mareridt.

Blev fastbundet til seng i 15 timer
I mandens lejlighed i Københavns Sydhavn overfaldt han hende og bandt hende til en seng ved at stramme remme om hendes arme. Her var hun fikseret uden mulighed for at slippe løs i 15 timer.

Fastspændt til sengen blev pigen ifølge sigtelsen slået flere gange med flad hånd på både balden og skulderen. Han skulle samtidig også have taget kvælertag på hende, så hun var ved at besvime.

Voldtaget natten igennem
Pigen blev igennem de mange timer også voldtaget til op mod 4 gange og udsat for anden sextvang. Først ved 9-tiden onsdag morgen lykkedes det på ukendt vis for den 13-årige at slippe fri af sit fangenskab og løbe fra stedet.

Københavns Politi har i dag af hensyn til efterforskningen ikke ønsket at kommentere på sagen, men bekræfter at voldtægtsmanden blev anmeldt i går, hvor han også blev anholdt.

Han blev i dag varetægtsfængslet i fire uger.

Har du informationer om sagen så kontakt os på sms 1224 (alm. sms-takst) eller på mail 1224@eb.dk