Identitetstyveri: Fandt CPR-nummer i skraldespand

Identitetstyve har angiveligt været på spil i Vanløse, hvor en mand har fået rodet sit skrald igennem

Identitetstyvene har lavet et falsk kørekort med Martin Madsens navn og CPR-nummer på. (Foto: Privatfoto)
Identitetstyvene har lavet et falsk kørekort med Martin Madsens navn og CPR-nummer på. (Foto: Privatfoto)

I kølvandet på historien om Henriette Thiim , som har fået stjålet sit identitet, har flere folk henvendt sig.

Se også: Identitetstyveri: Henriette snydt for flere hundrede tusinde kroner

Både til Henriette Thiim via hendes Facebook-profil og til Ekstra Bladet. De står i samme magtesløse situation som Henriette Thiim.

En af dem er Martin Madsen fra Vanløse. Indtil videre har tyvene 'kun' handlet for 10.000 kroner i Fona den 15. maj.

Men det er endnu uvist, om der er oprettet lån i flere finansieringsselskaber end det ene.

- Jeg begyndte at lægge mærke til, at der målrettet blev rodet i mit skrald, lyder det fra Martin Madsen, som har mistanke om, at identitetstyvene på den måde har fundet frem til hans CPR-nummer og lavet et falsk kørekort til at handle med.

Henriette har hjulpet
- Det er meget ubehageligt. Jeg tænker mange tanker omkring det. Dukker de nu op på min adresse, eller begynder de at stjæle min post? Jeg tjekker jævnligt mine betalingsserviceaftaler for at se, om der skulle være dukket noget nyt op, siger Martin Madsen, som har følt sig helt alene med sin sag, til han i går læste, hvad Henriette Thiim har været udsat for.

- Jeg kontaktede Henriette i morges, og hun har været til stor hjælp. Hun har sendt mig en komplet liste over finansieringsselskaber i Danmark. Så nu er det med at starte fra en ende af, lyder det fra Martin Madsen, som er meget glad for, at Henriette Thiims sag og andre sager nu kommer frem i dagslyset.

- Det er fedt, at hun har overskud til at svare andre i samme situation og hjælpe dem på vej. For man føler sig mutters alene i sådan en situation, siger Martin Madsen.