Kebab-grossist overfaldet af tæskehold

Ekstra Bladets laboratorietest af kødet fra ni kebab- og shawarmabarer i dag, har tilsyneladende sat sindende voldsomt i kog i det muslimske miljø

Voldsepisoden skulle ifølge vicepolitikommissæren have direkte forbindelse til en artikel i Ekstra Bladet. (Foto: Ekstra Bladet)
Voldsepisoden skulle ifølge vicepolitikommissæren have direkte forbindelse til en artikel i Ekstra Bladet. (Foto: Ekstra Bladet)

En stikprøve, som Ekstra Bladet har foretaget, har afsløret spor af svinekød hos fire ud af ni spisesteder. Det har ifølge politiet ført til, at et tæskehold i eftermiddag mødte op hos kebab-grossisten Tayyib Food.

Tayyib Food leverer kød til den shawarmabar i testen, der havde det største indhold af svinekød i okse-kebabben.

Se også: Halal-tæsk i luften

– Det er frygteligt. Vi er dybt rystede, fortæller virksomhedens direktør til Ekstra Bladet.

Se også: Afsløring: Der er svin i din kebab

– Pludselig kom der fire-fem unge mennesker farende ind på kontoret. De begyndte bare at banke løs på os, mens de råbte og skreg, at vi havde solgt svinekød til dem, og at de havde spist svinekød på grund af os.

Se også: Tidligere minister om halal-mærkning: Forbrugerne skal kunne vælge selv

– De svinede os til og truede os med alt muligt, forklarer den rystede direktør, inden han og en anden kollega bliver kørt på skadestuen med et flækket øjenbryn og mærker fra slag på kroppen.

Ifølge direktøren gik overfaldet kun ud over ham selv og en kollega, da de var de eneste på kontoret. De øvrige medarbejdere var ude i produktionen.

Politiet bekræfter
Hos Nordsjællands Politi bekræfter vicepolitikommissær Brian Christiansen, at der har været anmeldt en voldsepisode hos virksomheden, og at en patruljevogn blev sendt af sted.

Se også: Halal er overalt

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere