Dansk pige kan miste synet efter flaskeoverfald

15-årig fik smadret flaske i ansigtet ved diskotek i Spanien og mister synet efter dybe snitsår

Den 15-årige pige, der nu mister synet. (Foto: Facebook)
Den 15-årige pige, der nu mister synet. (Foto: Facebook)

Det var en hyggelig og festlig aften i venners lag for danske Nicole Zanlith, der denne aften dansede på kendis-diskoteket Oliva Valere i udkanten af Marbella, hvor den kendte franske DJ Bob Sinclar stod for musikken.

Men den muntre bytur sluttede på en meget ulykkelig måde for den kun 15-årige pige, da hun stod og ventede på en taxa uden for diskoteket, skriver Radio Solymar.

Danskeren, der kommer fra Slagelse, men har boet i Marbella i flere år, ville tage taxaen hjem med sin veninde omkring klokken syv om morgenen, da hun fik smadret en flaske i ansigtet.

- Det var marokkanere, fortæller Nicoles chokerede far, Michael Zanlith, til Diario SUR om den seksmands store gruppe af unge mennesker, der overrumplede hende.

Gruppen ville have taxaen først, men det ville Nicole Zanlith ikke tillade. Det fik katastrofale konsekvenser.

Flasken, der blev slynget i hovedet på hende, ramte nemlig den 15-årige piges højre øje samt gav hende dybe snitsår.

På Hospital Costa del Sol i Marbella blev hun opereret, men lægerne har måtte konstatere, at det ikke er sikkert, hun får synet igen på højre øje.

- Da jeg fik at vide, hvad der var sket, havde jeg nær fået et hjertestop, siger faderen og fortæller samtidig, at hvis han havde vidst, at hun skulle til det sted, ville hun aldrig have fået lov.

- Det var en tre liters vodkaflaske, lyder det endvidere fra Michael Zanlith om gerningsvåbenet.

En person har fået optaget hændelsen fra diskoteket, hvilket kan ses på Diario Surs hjemmeside.

Denne video kan være med til at opklare sagen for politiet. Men faderen tilbyder samtidig 2.000 euro til de personer, der kan bidrage med oplysninger om gerningsmanden for at få ham pågrebet.

1 af 2 Nicole Zanliths far tilbyder 2.000 euro til dem, der kan komme med oplysninger om gerningsmanden, så han kan blive pågrebet. (Foto: Facebook)
2 af 2 Den 15-årige pige, der nu mister synet. (Foto: Facebook)