Farligt narko i omløb: Fire indlagt

Fire personer er blevet fundet mere eller mindre bevidstløse i Næstved i nat

Nogle af de unge fik tilbudt den mystiske væske her på Grønnegade i Næstved. (Foto: Per Rasmussen)
Nogle af de unge fik tilbudt den mystiske væske her på Grønnegade i Næstved. (Foto: Per Rasmussen)

Ved du noget om stoffet, eller har du oplysninger om episoden? Send os et tip på 1224 (alm. SMS-takst) eller en mail på 1224@eb.dk

Fire unge personer, der alle er mellem 18 og 20 år, er uafhængigt af hinanden blevet fundet bevidstløse midt i Næstved bymidte.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der frygter at farligt narkotika kan være i omløb.

- Vi har fire unge mennesker, der har eksperimenteret med noget narko. Der er formentligt tale om stoffet 'fantasy' i en hjemmelavet afart, siger vagtchef Kenneth Pedersen til Ekstra Bladet lørdag morgen.

Den første person blev fundet omkring klokken 03.30 i nat liggende bevidstløs på jorden. Han blev hentet af en ambulance og kørt til hospitalet. Efterfølgende er yderligere tre andre personer fundet på samme måde, den seneste omkring klokken 05.00.

- De lå og var mere eller mindre livløse, men de har det okay nu. De er dog stadig under opsyn.

- Vi har nogle af vores mænd ude på hospitalet for at tale med dem nu i håb om, at vi kan komme nærmere, hvad de har indtaget, siger Kenneth Pedersen.

Det er endnu uklart, om de fire unge personer kender hinanden, men det er påfaldende, at de er jævnaldrende og alle falder om inden for et kort tidsrum.

- Det, som vi fandt ud af i nat, var, at der formentligt er tale om et narkotisk stof, som muligvis indeholder fælgrens. Det har vi faktisk set før her i området. De fire kan godt have indtaget det sammen, men det er blandt andet det, som vi forsøger at finde ud af nu, siger vagtchefen.

Fælgrens har tidligere været indblandet i mindst et dødsfald herhjemme. I dette tilfælde blev det indtaget sammen med blandt andet guldøl, hvilket resulterede i en fatal blanding for en 47-årig mand fra Sønderborg.

Politiet vil meget i kontakt med personer, der kan have hørt noget om det hjemmelavede 'fantasy'. Politiet kan kontaktes på 114.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen