Svensk dobbeltmord: Morder måske psykotisk

Manden, der formentligt slog og dræbte to mennesker i Sverige, kan være psykisk syg

Det kan muligvis være en psykotisk mand, der natten til lørdag slog to personer ihjel i den svenske by Ljungsbro.

Ifølge Expressen undersøger politet netop nu, om manden har været påvirket af narkotika eller var psykotisk, da mordene fandt sted.

Advokaten Goran Wålander forsvarede den 33-årige mand for en anden sag i 2011, og han siger til Expressen, at der dengang ikke skulle være tvivl om, at manden var psykisk syg.

Dræber med jernrør
Den 33-årige mistænkte gerningsmand skulle have bundet to drenge på 14 og 15 år i en villakælder i byen. Da ejerne af villaen - et ægtepar sidst i 50'erne - hører larmen fra underetagen, tilkalder de politiet og forsøger at komme de to drenge til undsætning.

Se også: Dobbeltmord i Sverige: Dreng og kvinde slået ihjel med jernrør

Den 14-årige slipper fri, men den 33-årige mand tager den 15-årige med sig. Ægteparret følger efter, og der opstår tumult udenfor.

Og her ender natten tragisk for kvinden og den 15-årige. Den 33-årige mand havde nemlig taget er jernrør fra kælderen med sig, som han slår både drengen, kvinden og manden med. Drengen og kvinden omkommer, mens manden får store skader.

Senere finder politiet manden under en bro, hvor han gemte sig. På vejen derhen havde han også slået og ødelagt et busskur med jernrøret.

Nægter sig skyldig
Den 33-årige blev anholdt og sigtet for mord. Han nægter sig dog skyldig.

Manden er tidligere dømt for flere forbrydelser, men ikke i samme kaliber som det aktuelle dobbeltmord. De tidligere forbrydelser har hovedsageligt været vold mod hans tidligere kæreste, som han også har børn med. Samme type forbrydelse blev han for to år siden idømt en fængselsstraf for.

Den 33-årige skal forhøres senere på dagen, men befinder sig nu på en psykiatrisk klinik.

I Sverige arbejder 75 politifolk i dag på sagen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere