73-årig druknede i å efter bedrageri

Ifølge politiet blev ældre mand bedraget for over en halv million kroner

Kender du noget til sagen ? Så send os en mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

En 39-årig mand fra Varde er sigtet for groft bedrageri over for en 73-årig mand, der blev fundet død i Varde å i sidste måned.

Den 39-årige er i et grundlovsforhør for lukkede døre blevet fængslet i fire uger, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet vil ikke oplyse, om de to mænd kendte hinanden. Ifølge politiet er der ingen tegn på, at der skulle være sket noget kriminelt i forbindelse med den 73-åriges død.

- Vi har ingen formodning om, at den 39-årig har haft noget med den 73-åriges død at gøre, så var han jo blevet sigtet for drab, siger kommunikationsrådgiver ved politiet i Syd- og Sønderjylland, Helle Lundberg.

Politiet blev opmærksom på det formodede bedrageri i forbindelse med efterforskningen af den 73-åriges forsvinden. Et stort pengebeløb var væk.

- Det drejer sig om et beløb på minimum 500.000 kroner, siger Helle Lundberg og understreger, at sagen fortsat er under efterforskning.

- Vi arbejder blandt andet på at få fastslået beløbets størrelse, siger kommunikationsrådgiveren til Ekstra Bladet.

Den 73-årige mand blev fundet død i Varde å den 8. oktober. Han havde været eftersøgt siden 25. september, hvor han var cyklet fra sin bopæl på Højvangsalle i Varde i nedtrykt sindstilstand.

Den 39-årige blev fængslet 30. oktober.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere