Rasmus fortsat forsvundet: Politiet leder efter blaffer

18-årige Rasmus Hansen kan være set syd for Køge tidligt søndag morgen

Politiet og Rasmus' venner og familier leder fortsat efter den forsvundne 18-årige. (Foto: Linda Johansen(Politifoto)
Politiet og Rasmus' venner og familier leder fortsat efter den forsvundne 18-årige. (Foto: Linda Johansen(Politifoto)

Fire dages massiv eftersøgning med helikopter, hunde og dykkere har endnu ikke fået politiet på sporet af, hvad der er sket med den 18-årige Rasmus Hansen, som forsvandt efter en bytur i Køge lørdag aften.

Men et nyt vidne kan måske hjælpe politiet på vej.

- Vi har en bilist, der har set en blaffer ved Prambroen på Strandvejen cirka klokken seks søndag morgen, fortæller vicepolitikommissær Kristian Egekær fra lokalpolitiet i Køge til Ekstra Bladet.

Det er omtrent 5-6 kilometer syd for Hotel Hvide Hus i Køge, hvor Rasmus Hansen sidst er set med sikkerhed klokken 03.40 natten til søndag.

Se også: Ven til forsvundne Rasmus: Jeg tror, han lever

- Blafferen var iført en grå hættetrøje, hvilket passer på beskrivelsen af Rasmus, tilføjer han.

Politiet er dog langt fra sikre på, at der er tale om den forsvundne 18-årige.

- Der er mange, der har grå hættetrøjer, men hvis der er nogen, der har set denne blaffer - eller ved, at det var dem, der rent faktisk stod og blaffede, så hører vi meget gerne fra dem, siger Kristian Egekær.

Personen blaffede i retning af Køge.

Se også: 18-årige Rasmus forsvundet under bytur

Politiet har siden søndag fået en del henvendelser omkring den 18-årige, der forlod kammeraterne efter en tur rundt på en række barer i Køge.

Ifølge politiet og vennerne var han i godt humør, da han forsvandt. Der er intet, der indikerer, at han af egen fri vilje er gået under jorden, og politiet frygter derfor, at der kan være sket ham noget.

Tidligere i eftersøgningen har politiet søgt efter den forsvundne unge mand i området fra Hotel Hvide Hus og ind mod Køges centrum, mens en helikopter har fløjet rundt over en større del af Køge.

Derudover har politiet haft dykkere i vandet i Køge Å og i havneområdet, og større fartøjer har blandt andet afsøgt havneområdet.

Se også: Leder efter Rasmus i åløb

Onsdag blev Beredskabsstyrelsen også inddraget.

- De stiller med en mindre båd, der kan sejle under broer ind i de kystnære områder og op ad åløb, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til Ekstra Bladet.

Rasmus Hansen beskrives som mand, 18 år, 188 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har kort brunt hår, blå øjne og bærer briller og var iført jeans, sorte Adidas-sko og en grå striktrøje med hætte, da han forsvandt.

Ved du noget - eller har du set Rasmus? Så kontakt lokalpolitiet i Køge på tlf. 114.

1 af 4 Rasmus Hansen er forsvundet sporløst. (Politifoto)
2 af 4 Politiet og Rasmus' venner og familier leder fortsat efter den forsvundne 18-årige. (Foto: Linda Johansen)
3 af 4 Hotel Hvide Hus, hvor Rasmus sidst er set. (Foto: Google Maps/Streetview)
4 af 4 Politiet og Rasmus' venner og familier leder fortsat efter den forsvundne 18-årige. (Foto: Linda Johansen(Politifoto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere