Tøfting-sagen: Stedsøn slog ikke dørmænd

Stig Tøftings stedsøn blev jagtet af dørmændene, selv om han ikke havde slået dem

Stig Tøfting og stedsønnen Nick Tristan startede aftenen med en middag på restaurant Mash i Aarhus. Få timer efter dette billede blev taget, sad de i arresten. (Privatfoto)
Stig Tøfting og stedsønnen Nick Tristan startede aftenen med en middag på restaurant Mash i Aarhus. Få timer efter dette billede blev taget, sad de i arresten. (Privatfoto)

Dørmændene på ZenZa Cocktailbar på Aaboulevarden i Aarhus blev ikke slået af Stig Tøftings stedsøn Nick Tristan natten til lørdag.

Det oplyser dørmændenes chef Peter Sletskov fra Elite Vagt & Sikring til Ekstra Bladet.

Alligevel jagtede dørmændene den 23-årige mand over flere hundrede meter, inden de foretog en civil anholdelse på Fredens Torv.

Hvad skete der?

- Jeg vil helst ikke kommentere sagen, men det er korrekt, at der skete en afvisning, siger Peter Sletskov.

Blev en eller flere af dine folk slået?

- Nej.

Er det så normalt, at I løber efter folk og foretager civil anholdelse?

- Jeg vil ikke kommentere sagen yderligere, slutter Peter Sletskov.

Nick Tristan og Stig Tøfting endte i brummen efter en fugtig tur i byen. (Privatfoto) Vagthund Tøfting taler ud efter anholdelse: Jeg kunne ikke holde kæft

Mogens Brøndum oplyser, at den 23-årige er blevet sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, mens den 44-årige er blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Stig Tøftings stedsøn, Nick Tristan, men Stig Tøfting har overfor Ekstra Bladet forklaret, at tumulten skyldtes uenighed omkring deres påklædning.

- Jeg opfatter det som om, at Nick bliver behandlet meget voldsomt, og det er altså svært at se på som far. Det må jeg blankt erkende. Jeg skulle selvfølgelig ikke have blandet mig og bare lade politiet gøre deres arbejde, fortæller Stig Tøfting.

Både Stig Tøfting og stedsønnen blev løsladt lørdag morgen.

Det er indtil nu ikke lykkedes at få Østjyllands Politi til at forklare, hvorvidt det er i overensstemmelse med reglerne, at dørmændene foretog en decideret eftersættelse, som det hedder i politisprog, af Stig Tøftings stedsøn, og foretog en civil anholdelse på et helt andet sted, og efter Stig Tøftings stedsøn havde forladt det diskotek, hvor han blev afvist.

1 af 2 Stig Tøfting og hans stedsøn Nick Tristan blev afvist her på ZenZa Cocktailbar, da de angiveligt ikke opfyldte stedets dresscode. (Foto: Claus Bonnerup)
2 af 2 Stig Tøfting og stedsønnen Nick Tristan startede aftenen med en middag på restaurant Mash i Aarhus. Få timer efter dette billede blev taget, sad de i arresten. (Privatfoto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere