Mand stukket ned på p-plads i Løsning

Tre er anholdt, efter at mand blev stukket og skåret med en kniv på en parkeringsplads - den ene af de anholdte fremstilles i grundlovsforhør i dag klokken 17

Sydøstjyllands Politi har anholdt tre personer efter et knivstikkeri natten til onsdag. En 44-årig mand blev livsfarligt såret efter at have fået flere stik og snit i maveregionen og på overkroppen.

Episoden udspillede sig omkring klokken halv tre på en parkeringsplads i landsbyen Løsning lidt nord for Hedensted. Overfaldet blev anmeldt klokken 02.35.

- Det er en 44-årig mand, som blev stukket og skåret adskillige gange med en kniv. Efterfølgende anholdte vi tre personer, siger vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Torben Svarrer fra Sydøstjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Det var en person nær gerningsstedet, som ifølge Torben Svarrer anmeldte overfaldet ved at ringe 112. Han ønsker dog ikke at uddybe yderligere om anmelderen.

Risikerer hård straf
- Den forurettedes tilstand er stabiliseret nu, men det har været meget alvorligt, fortæller Torben Svarrer.

Politiet vil af hensyn til den videre efterforskning ikke oplyse om, hvad der er gået forud for knivstikkeriet.

- Der bliver et grundlovsforhør senere i dag, hvor en 43-årig mand bliver begæret varetægtstfængslet. Grundlovsforhøret sker formentlig for lukkede døre, så det er meget begrænset, hvad vi kan sige om sagen, udtaler Torben Svarrer.

Politiet anser knivstikkeriet for at være så alvorligt, at sagen betragtes som forsøg på manddrab. Således risikerer den sigtede, 43-årige mand en mangeårig, ubetinget fængselsstraf.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere