Sigtet for drab: Brød grædende sammen i retten

En 21-årig dansk mand, sigtet for drabet på en 20-årig kvinde i Århus brød sammen i retten - han har skudt kvinden i hovedet

En 21-årig dansk mand, IC, der fredag formiddag er i grundlovsforhør i retten i Århus, er sigtet for drabet på den 20-årige kvinde, REB, som i aftes blev dræbt med pistolskud.

Den 21-årige nægter sig skyldig, men ifølge anklageren har han dræbt den 20-årige kvinde med et pistolskud i hovedet.

Efter han ankom til retten sad han foroverbøjet over sine arme og hulkede. Han er klædt i sort hættetrøje, sorte joggingbukser, sorte strømper og sorte badesandaler. Han fortalte grådkvalt, at han er sulten.

Tre personer blev anholdt efter drabet. Det drejer sig om den 21-årige mand og to kvinder på henholdsvis 33 og 55 år.

I løbet af natten blev de to kvinder løsladt, mens sigtelsen mod den 21-årige mand er opretholdt. Han blev fremstillet i grundlovsforhør i retten i Aarhus kl. 10.00.

- Vi løslod de to andre, fordi mistanken ret hurtigt rettede sig decideret mod den 21-årige, da vi fik overblik over, hvad der var sket, siger anklageren til Ekstra Bladet.

Politiet fik anmeldelsen kl. 18.40 via 112.

Kvinden var blevet skudt og lå på gulvet, da politi og ambulancefolk ankom til stedet. Men selvom de forsøgte at redde hendes liv, var det forgæves.

Vicepolitiinspektøren fortæller, at der er tale om en dansk familie, og at der intet banderelateret ligger bag drabet, der skete i en lejlighed på fjerde sal på Bispehavevej i Aarhus V.

Dørene til grundlovsforhøret er nu lukket af hensyn til efterforskningen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere