Knivstikker efterlyses af politiet

Ung knivstikker efterlyses efter umotiveret overfald i s-tog

Politiet efterlyser denne mand for knivstikkeri i s-tog, fredag.(Foto: Politifoto)
Politiet efterlyser denne mand for knivstikkeri i s-tog, fredag.(Foto: Politifoto)

Politiet har nu udsendt en efterlysning af en gerningsmand til et knivstikkeri i går fredag. politiet betegner overfaldet som umotiveret.

Her er, hvad politiet skriver i pressemedelelsen:

- Efterlysning af gerningsmand, der fredag den 22. november 2013 kl. 15.14 i S-toget ved Ny Ellebjerg Station stak en 19 årig ung mand, som var medpassagerer, i venstre lår med en stor kniv.

- Gerningsmanden steg på toget på Åmarken Station og stod i toget og afventede lidt. Han tog herefter en stor kniv frem og gik gennem kupeen bærende på en kniv i højre hånd. Da han passerede den 19 årige mand, der sad yderst mod midtergangen, stak gerningsmanden ham umotiveret i venstre lår og truede ham herefter med kniven foran hans ansigt. Efterfølgende opstod tumult mellem den forurettedes venner og gerningsmanden, som truede de tilstedeværende passagerer væk med kniven.

- Da toget ankom til Ny Ellebjerg Station løb gerningsmanden i højt tempo ud af toget og væk fra stationen, lyder det i pressemedelelsen.

Gerningsmanden beskrives som:

Mand, formentlig Arabisk eller Mellemøstlig af udseende, lysebrun i huden, 20-25 år, sort kort krøllet hår. lille tyndt overskæg.

Iført mørke sko, mørke bukser, sort hættetrøje med hætten på, og der er hvid tekst ned over højre ærme, samt et stort rundt hvidt ”logo/mærke på ryggen” Hvid skrift på venstre bryst : ”SIEVI”/eller ”SEVE”, bar en mørkgrå rygsæk af mærket Eastpak . Han bar på en stor kniv.

Kontakt Københavns Politi på telefon 33 14 14 48 eller 114

1 af 4 Politiet efterlyser denne mand for knivstikkeri i s-tog, fredag.(Foto: Politifoto)
2 af 4 Politiet efterlyser denne mand for knivstikkeri i s-tog, fredag.(Foto: Politifoto)
3 af 4 
4 af 4 Politiet efterlyser denne mand for knivstikkeri i s-tog, fredag.(Foto: Politifoto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere