Nabo: De må have forvekslet adressen

Både politi og naboer undrer sig over, hvorfor lejlighed blev beskudt i Næstved

En skudsalve ramte omkring vinduet på Kornbakken 9 i Næstved. Både politi og naboer undrer sig over målet. (Foto: Per Rasmussen)
En skudsalve ramte omkring vinduet på Kornbakken 9 i Næstved. Både politi og naboer undrer sig over målet. (Foto: Per Rasmussen)

Ved du noget ? Tip os på sms 1224 (det koster alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

Beboeren i en lejlighed på Kornbakken i Næstved, hvor der i nat blev skudt flere gange ind gennem et vindue, har intet at gøre med et i gangværende rockeropgør. Det mener Sydsjællands og Lolland-Falster Politi.

- Det undrer os meget. Den kvindelige beboer har så vidt vi ved ingen forbindelse til konflikten, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til Ekstra Bladet.

Skuddene faldt kort efter midnat, og ingen blev ramt ved episoden i modsætning til senere på natten, hvor en person blev dræbt på Morsøvej i Næstved.

Politiet siger, at skudepisoderne formentlig bunder i den verserende rockerkonflikt i Næstved.

Naboerne på Kornbakken mener også, at gerningsmanden eller -mændene har taget fejl af adressen.

- Jeg er meget overrasket. Jeg kender beboerne i lejligheden og taler ofte med dem. De har ingen relation til rockermiljøet, siger Daniel Juul Larsen, der sov, da skuddene blev affyret mod underboens lejlighed.

En anden nabo på Kornbakken fortæller, at der bor en kvinde i 40'erne med et hjemmeboende barn i lejligheden.

- Det gør os utrygge, siger kvinden, der ikke ønsker sit navn frem.

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet har skuddene ikke bare ramt vinduet, men også flere gange i væggen med en spredning på omkring halvanden meter.

Cirka en time efter skudepisoden på Kornbakken - klokken 01.13 - blev en 22-årig mand med forbindelse til rockergruppen Westside Nation dræbt af skud i en ejendom på Morsøvej.

Politiets teknikere er lige nu i gang med at foretage undersøgelser på gerningsstederne.

Nabo-lejligheden til boligen, der blev beskudt, er til gengæld rockerrelateret - ifølge postadressen er her tilmeldt en mand, der tidligere var med i Black Cobra-grupperingen. Siden har han været tilknyttet Bandidos.