Fik 13 børn med familiemedlemmer

I fire generationer har en familie i New South Wales leveret isoleret og fået børn med hinanden. Mindreårige dyrker sex med familiemedlemmer

Grafik: Søren Larsen Pedersen
Grafik: Søren Larsen Pedersen

13-årige Kimberly begik 'seksuelle handlinger' med sin ni-årig onkel Dwayne, mens hendes otte-årige tante Carmen så på.

Det er kun en af de vanvittige oplysninger, som fremgår af retsdokumenter om en familie i New South Wales, den ældste og mest folkerige delstat i Australien.

Myndighederne er ved at kortlægge et omfattende eksempel på indavl og incest, som har fundet sted i 'Colt'-familien gennem fire generationer.

Familien med cirka 40 medlemmer boede i en afsides dal ved bjergene omkring Yass i to havarerede campingvogne, et par skure og to telte. De var uden rindende vand, kloakering eller elektricitet.

Kimberly har fortalt sagsbehandlere, at hun jævnligt havde sex med Dwayne, ligesom hun havde det med sin fætter Joe, og at hun regelmæssigt udførte oralsex på sin 12-årige onkel Brian.

Da myndighederne sidste sommer fik viden om, hvad der foregik og fik afhørt Kimberly kunne de konstatere, at hun havde problemer med hørelse, tale og syn, at hun hverken kunne læse eller skrive samt ikke vidste hvordan man bruger toiletpapir, ligesom hun ikke kunne rede sit hår.

14-årige Jed og Karl på 12 år forklarede, at de havde haft sex med deres søstre Ruth på syv år og ni-årige Nadia.

Øverst på stamtræet er søskendeparret Tim og June. Deres datter Betty på 46 år fik ikke færre end 13 børn med forskellige familiemedlemmer. Hendes datter Tammy, 27 år, fik tre indavlede børn, hvor den ene døde af den sjældne genetiske sygdom Zellweger.

En lokal beboer fortæller til australske medier, at han så 'to kvinder med omkring ti børn på sporatiske besøg i byen'.

- De var aldrig velsoignerede. Vi har altid lavet vittigheder om, at hvis du kom fra dette område, så var du et resultat af indavl, siger han til news.co.au.

I september har dommer Peter Johnstone ved børnedomstolen besluttet, at alle børnene fjernes fra deres mødre.

Nogle af børnene er blevet placeret hos plejefamilier mens andre er i behandling for psykiske traumer.

46-årige Betty har bestridt domstolens afgørelse.