To anholdt - og løsladt - efter groft knivstik

Bad to mænd om at dæmpe sig i stillekupe

De to mistænkte mænd forlod toget på Nørreport Station. (Arkiv: Polfoto)
De to mistænkte mænd forlod toget på Nørreport Station. (Arkiv: Polfoto)

Ved du noget eller var du der? Send gerne billeder eller tip til 1224@eb.dk eller sms 1224 (Alm. sms-takst)

Københavns Politi har valgt at løslade to unge mænd, som blev anholdt i forbindelse med et groft knivstikkeri i et S-tog natten til søndag.

- De er afhørt og vil blive løsladt her til aften. Vi har fået efterprøvet nogle oplysninger, og det er ikke umiddelbart dem, siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Sajjad Haider, til Ekstra Bladet.

Knivstikkeriet fandt sted ved 03-tiden natten til søndag, hvor en 25-årig mand sad i en stillekupe i et S-tog mod Hillerød. Da han bad to larmende mænd om at dæmpe sig, blev han stukket i maven med en kniv.

Han blev ramt i venstre side af maven og var tidligt søndag morgen på operationsbordet, oplyser politiet.

- Han er i bedring, og vi har afhørt ham. Han kunne hjælpe os med detaljer om de to mistænkes signalement, siger den centrale efterforskningsleder Sajjad Haider.

Efter knivstikkeriet forlod de to gerningsmænd toget på Nørreport Station og løb op ad trapperne mod gadeplan, hvor Nørre Voldgade krydser Frederiksborggade.

Ifølge den centrale efterforskningsleder er det kun et spørgsmål om tid, før gerningsmændene er pågrebet.

- Vi har gode overvågningsbilleder af de to mænd samt andre oplysninger. Jeg er ikke tvivl om, at vi finder dem, siger Sajjad Haider fra Københavns Politi og opfordrer gerningsmændene til at melde sig selv.

Begge mænd beskrives som mellem 15 og 20 år og af afrikansk herkomst. Den første beskrives som spinkel af bygning, 180-185 cm høj og bar blå cowboybukser og en blå frakke fra Canada Goose.

Den anden mand beskrives som spinkel af bygning, men lavere end den anden. Han bar en sort, hoftelang jakke og en sort rygsæk med en rød stribe.