Pengetransport røvet af to mænd i sikkerhedssko

To mænd slap væk med et endnu ikke opgjort beløb, da de mandag begik røveri mod en pengetransport i Odense.

Fyns Politi jagter to mænd, som mandag morgen begik røveri mod en pengetransport ved Danske Bank i Rosengårdcentret i Odense.

Banken har ingen ansatte, men rummer en døgnboks og en hæveautomat.

Da pengetransporten kom frem til banken, blev de ansatte holdt op af to pistolbevæbnede og maskerede mænd og tvunget til at udlevere pengene.

Vicepolitikommissær Carsten Arentoft Andersen fra Fyns Politi betegner i en pressemeddelelse røveriet som "ret voldsomt".

- At blive truet med en pistol af to ret aggressive mænd var for de to ansatte i pengetransportfirmaet en chokerende oplevelse, også selv om de ikke led nogen fysisk overlast, udtaler han.

Efter røveriet stak mændene af på en motorcykel. Den blev kort efter fundet på Tagtækkervej, hvor den var efterladt med motoren i gang. Røverne fortsatte derefter flugten i en bil, der beskrives som mørk, muligvis blommefarvet.

- Vi vil meget gerne høre, hvis nogen har set bilen køre fra området ved Rosengårdcentret. Vi ved det ikke, men det er et gæt, at den nok er kørt væk i ret høj fart, siger Carsten Arentoft Andersen.

Ifølge vicepolitikommissæren er det uvist, hvor mange penge de to røvere slap væk med.

- Pengene lå i en døgnboks, og det tager et stykke tid, inden alle butikkerne har indrapporteret, hvilke beløb de havde lagt i boksen, siger Carsten Arentoft Andersen.

De to røvere beskrives som 170-180 cm høje. De var iklædt mørkt tøj og havde muligvis sikkerhedssko på, og de talte med udenlandsk accent.