Håndboldspiller offer for knivoverfald

Den mand, der midt om natten i weekenden, blev overfaldet i S-tog med knivstik er her i landet for at forsøge sig med en håndboldkarriere

Arkivfoto: S-tog på Nørreport (Nicolai Svane)
Arkivfoto: S-tog på Nørreport (Nicolai Svane)

Den 25-årige mand, som natten til søndag blev stukket i maven, da han bad to unge om at dæmpe sig i en stillekupe i et S-tog, er her i landet med henblik på at fortsætte en håndboldkarriere på topplan.

- Han er ikke på kontrakt, men har været med omkring 1.-holdstruppen, siger klubbens sportschef til BT.

Tidligere i dag blev en 18-årig fremstillet i Dommervagten, sigtet for at være den ene af de to kniv-overfaldsmænd. Han blev varetægtsfængslet frem til 9. januar.

Politiet efterlyser en medgerningsmand, som man beskriver som mellem 16 og 18 år, af anden etnisk oprindelse - formentlig afrikansk - en dansk.

Se også: To anholdt - og løsladt - efter groft knivstik

Politiet har endnu ikke fastslået om der kan være sammenhæng med et andet overfald ved Nørreport i København.

Efter knivstikkeriet stak de to af fra stationen. Det skete kort efter klokken tre om natten til søndag.

Kun cirka et kvarter senere blev en 25-årig mand overfaldet og tævet i buslinien 6A. Her lyder signalementet på på to afrikanske teenagere.

Bent Sandberg havde været til julefrokost og sad stille og roligt i sine egne tanker, da to provokerende somaliske drenge overfaldt ham med knytnæveslag og trampede ham i hovedet i bus 6A. (Foto: Privatfoto/Henning Hjort) Vagthund Trampet i hovedet af to drenge i bus

– Sagen har høj prioritet. Men der er på nuværende tidspunkt ingen garanti for, at der er tale om samme gerningsmænd, siger den centrale efterforskningsleder, Sajjad Haider.