Familie trafikdræbt i Middelfart

Tre fodgængere er påkørt og dræbt i Middelfart

Brandfolk er ved at rydde op på ulykkesstedet (Foto: Ernst Van Norde)
Brandfolk er ved at rydde op på ulykkesstedet (Foto: Ernst Van Norde)

Ved du noget, eller har du hørt noget? Skriv en mail til Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (alm. sms-takst)

1. juledag er endt tragisk i Kustrup ved Middelfart. Tre personer er nemlig påkørt og dræbt på Bogensevej i Kustrup ved Middelfart. Det oplyser Fyns Politi.

De tre dræbte er en 73-årig mand fra Asperup, hans 72-årige kone og deres søn på 46 år, som boede i nærheden af ulykkesstedet.

De tre personer bevægede sig onsdag eftermiddag ad Bogensevej mod vest, da en 23-årig, mandlig bilist foretager en overhaling.

- Det er en gruppe af fodgængere, som kommer gående i vestlig retning på landevejen. På et tidspunkt bliver de indhentet af to biler, som også kører mod vest. Den bagerste bil vil overhale, og under overhalingen er der tre personer i gruppen af fodgængere, som bliver påkørt og dræbt på stedet, siger indsatslederen Steen Nyland på stedet til Ekstra Bladet.

Fyns Politi skriver i en pressemeddelelse, at den 23-årige var ædru, da ulykken fandt sted.

- Vi er på stedet, og det er bilisten, der har påkørt de tre personer, også. Vi er i fuld gang med at undersøge omstændighederne omkring ulykken, siger vagtchefen ved Fyns Politi til Ekstra Bladet.

I en pressemeddelelse skriver Fyns Politi yderligere, at der lige nu er to bilinspektører, som undersøger stedet og bilen.

Familie og pårørende er samlet i en nærliggende bygning, hvor de lige nu modtager krisehjælp.<br /><br /><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="da"><p>Ambulance og politi på stedet. Bogensevej afspærres. <a href="https://twitter.com/search?q=%23politidk&amp;src=hash">#politidk</a></p>— Fyns Politi (@FynsPoliti) <a href="https://twitter.com/FynsPoliti/statuses/415876810891460608">25. december 2013</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><p><i>...Opdateres</i></p><p><b>Få overblikket over samtlige dødsulykker i trafikken i 2013 ved at klikke på kortet herunder. Mangler der nogen? Så send en mail til <a href="mailto:stes@eb.dk">stes@eb.dk</a></b></p><p><iframe width="100%" height="600" scrolling="no" frameborder="no" src="https://www.google.com/fusiontables/embedviz?q=select+col3+from+1-x-6b2Ad3HNR1USZEfD7B5k4RCEqu6JF_C0tb04&amp;viz=MAP&amp;h=false&amp;lat=56.06196098658772&amp;lng=10.726165674755958&amp;t=1&amp;z=7&amp;l=col3&amp;y=2&amp;tmplt=2" /></p>
1 af 4 Ambulancer kom hurtigt til stedet, da ulykken havde fundet sted (Foto: Ernst Van Norde)
2 af 4 Tre fodgængere er påkørt og dræbt på Bogensevej ved Middelfart (Foto: Bing Maps)
3 af 4 To bilinspektører undersøger både bil og ulykkessted for at finde ud af detaljerne omkring ulykken (Foto: Ernst Van Norde)
4 af 4 Brandfolk er ved at rydde op på ulykkesstedet (Foto: Ernst Van Norde)