Efterlyser vidner: Mand indlagt med kraniebrud

En 42-årig tysk statsborger er indlagt på Odense Universitetshospital efter slagsmål i Vejle

Politiet arbejder på at finde ud af, hvad der er gået forud for slagsmål, der har bragt 42-årig i kritisk tilstand. (Foto: Colourbox)
Politiet arbejder på at finde ud af, hvad der er gået forud for slagsmål, der har bragt 42-årig i kritisk tilstand. (Foto: Colourbox)

Ved du noget, eller har du hørt noget? Send en mail til 1224@eb.dk eller en sms til 1224 (alm. sms-takst)

Sydøstjyllands Politi efterlyser vidner til et voldsomt slagsmål ved Dæmningen i Vejle natten til 1. juledag. Politiet er nemlig lige nu på meget bar bund i sagen, hvor en 42-årig tysk mand fik kraniebrud.

Den tyske mand er på ferie i Danmark hen over julen, og fik sin nat i byen i Vejle ødelagt af det voldsomme slagsmål.

- Angiveligt starter slagsmålet mellem den tyske mand, hans ven og og to ukendte mænd og en kvinde ved Nørrebrogade og Jernbanebroen i Vejle mellem klokken 3.30 og 3.45 i nat, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Svend Pedersen, til Ekstra Bladet.

Har man derfor set eller hørt noget omkring det tidspunkt, der kunne lede politiet i retningen af nogle spor i sagen, må man meget gerne kontakte politiet.

Politiet fik ifølge vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, Frits Lund, anmeldelsen af personalet på sygehuset klokken 05.17.

Blev overført til Odense
Kort efter den 42-årige mand var kommet på sygehuset, kunne man konstatere, at hans tilstand var værre end først antaget.

- Da han blev undersøgt, viste det sig at han havde fået pådraget sig kraniebrud, så han blev overført til Odense Universitetshospital, siger Frits Lund til Ekstra Bladet.

Mandens tilstand blev længe betragtet som kritiskt, men vagtchef Svend Pedersen, siger til Ekstra Bladet onsdag aften, at den tyske mand er uden for livsfare.

Politiet arbejder nu på at opklare, hvem der ellers var impliceret i slagsmålet. På grund af den 42-åriges tilstand har politiet ikke været i stand til at afhøre ham.

Dæmningen løber langs Mølleåen i Vejle, hvor der ligger flere diskoteker og barer.

1 af 2 Det var på Dæmningen i Vejle, at slagsmålet fandt sted. Her er der ofte mange mennesker i byen, siger Sydøstjyllands Politi (Foto: Bing Maps)
2 af 2 Politiet arbejder på at finde ud af, hvad der er gået forud for slagsmål, der har bragt 42-årig i kritisk tilstand. (Foto: Colourbox)