12 mænd anholdt for dobbelt voldtægt

En indisk kvinde slap væk efter at være blevet voldtaget juleaften. Senere voldtog syv andre hende angiveligt

(Foto: AP)
(Foto: AP)

12 mænd, inklusiv en mindreårig, er blevet anholdt i forbindelse med en dobbelt massevoldtægtssag mod en ung kvinde i det sydlige Indien, lyder det ifølge politiet lørdag.

Den 21-årige kvinde besøgte venner i Karaikals havneområde i staten Puducherry, da hændelsen fandt sted juleaften, fortæller politibetjent Monika Bharadwaj.

Kvinden ventede udenfor sin vens hus, da hun blev passet op af tre mænd og overfaldet af et medlem af gruppen.

Det lykkedes hendes venner at redde hende, og da de var på vej tilbage til deres vens hus, stødte de på en anden gruppe på syv mænd, der antastede dem og bortførte og angiveligt voldtog den 21-årige kvinde.

- Kvinden har sagt, at hun blev voldtaget seks gange.

- Vi har arresteret alle de mænd, som vi mistænker for at være involveret og to mandlige venner, der ledsagede hende, herunder en mindreårig, for at fastslå præcis, hvad der skete og, hvem der var involveret, siger Bharadwaj.

Ifølge ham blev 10 mænd anholdt dagen efter hændelsen, mens de to andre blev anholdt torsdag og fredag.

Den unge kvinde er gift, men angiveligt separeret fra sin mand.

- Vi har arresteret kvindens venner, da det er overraskende, at de ikke meldte den første hændelse til politiet, siger Bharadwaj.

Kvinden bliver behandlet på hospitalet og er i stabil tilstand.

Hændelsen fandt sted få dage efter, at Indien markerede etårsdagen for massevoldtægten og drabet på en 23-årig kvinde i Delhi.

Forbrydelsen udløste demonstrationer og vækkede international harme, hvilket fik regeringen til at ændre loven for at anvende strengere straffe for voldtægt.