Jalousidrama: Stak eks-kærestens nye ven med kniv

En 34-årig mand stikker tidligere kærestes nye ven ned i Valby i muligt jalousidrama

Et formodet jalousidrama mellem et tidligere kærestepar og den enes nye ven har udspillet sig i Valby sent onsdag aften.

Politiet efterlyser en 34-årig mand, som onsdag aften omkring klokken 23.00 trængte ind hos sin tidligere kæreste og stak hendes nye ven ned.

- Vi ved, hvem gerningsmanden er, og opfordrer ham til at melde sig selv, siger Sajjad Haider, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Torsdag morgen er gerningsmanden stadig på fri fod, oplyser Sajjad Haider til Ekstra Bladet.

Offeret, en 23-årig mand, blev stukket med kniv i låret og kørt til behandling på Rigshospitalets Traumecenter. Han er uden for livsfare.

Gerningsmanden har flere ganget telefonisk truet sin tidligere kæreste, og torsdag mødte han så op på hendes bopæl tæt på Valby Station.

- Han sparker døren til hendes lejlighed ind og kommer i slagsmål med kvindens nye kæreste. Efter at have stukket ham med en kniv stikker han af fra stedet, fortæller Sajjad Haider.

Kvinden i centrum for episoden løb ud af lejligheden og alarmerede politiet. Hun er ikke kommet noget til.

- Vi kender ikke gerningsmandens motiv, men der er sandsynligvis tale om et jalousidrama, siger efterforskningslederen.

- Gerningsmanden er kendt af politiet i forvejen, og vi leder efter ham over alt. Vi har identiteten og hans navn, så han kan lige så godt komme frem, siger Sajjad Haider til Ekstra Bladet.