Tidligere drabschef: Vi kendte godt til Jasmin

Ove Dahl ledte efterforskningen af bestialsk drab, som X Factor-vinderens far er efterlyst for

Jasmin Dahl er datter af den efterlyste Jaguar. (Foto: Mogens Flindt)
Jasmin Dahl er datter af den efterlyste Jaguar. (Foto: Mogens Flindt)

I går kunne SE og HØR afsløre, at den 15-årige X Factor-vinder Jasmin Dahl er datter af sudaneseren Ahmed Numan Isaac Rahma også kaldet 'Jaguar', som siden 2005 har været efterlyst for mordet på den 41-årige taxachauffør Torben Vagn Knudsen.

Related content

Nu fortæller den tidligere drabschef ved Københavns Politi, Ove Dahl, at han godt kendte til X Factor-vinderens barske historie.

- Vi besøgte selvfølgelig al den familie, der overhovedet kunne være i den sammenhæng, da vi skulle finde Jaguar. Og vi traf også hans ekskæreste Hannah, men hun kunne ikke sige noget, da forholdet havde været afsluttet længe. Men vi var godt bekendt med Jasmins eksistens dengang, siger Ove Dahl til Ekstra Bladet.

Ahmed Numan Isaac Rahma - bedre kendt som 'Jaguar' - er efterlyst over hele verden. (Privatfoto) Krimi Jaguar tæt på at blive anholdt: Var kun få sekunder foran politiet

Drabet, som Jasmins far begik i 2005, var et af de mere spektakulære drab, mener den tidligere drabschef.

- Det er en af de værste sager, hvis man ser, hvordan det er udført. Den dræbte var jo skåret i flere stykker og blev fundet to forskellige steder. Det var en meget bestialsk sag, siger den tidligere drabschef.

Krimi Alt om 'Jaguar'-drabet: Sådan blev Torben parteret

Jaguaren forsvandt dog sporløst, og Ove Dahl har siden haft den teori om, at han fik hjælp til at flygte ud af Danmark.

Han kan dog ikke afgøre, om politiet i dag vil rette kontakt til Jasmin for at finde ud af, om hun har yderligere oplysninger om faren.

- Det kan jeg slet ikke afgøre. Men jeg regner da med, at man lige retter en lille henvendelse til pigen, siger han.

Jaguar er efterlyst af det danske politi gennem den internationale organisation Interpol - og det samme er 41 andre. Klik rundt i mosaikken herunder og læs mere: