10 bandemedlemmer anholdt i razzia

To HA-rockere og to fra støttegruppen Devils Choice blandt de arresterede

Fire rockere er blandt de ti bandemedlemmer, der i formiddag blev anholdt under en stor Task Force Vest-aktion i nord- og østjylland. Det drejer sig om to medlemmer af Hells Angels og to fra støttegruppen Devils Choice.

Præcis kl. 10.05 bankede politiiets Task Force Vest på dørene til 14 lokaliteter i fem Jyske byer inden for politikredsene i Nordjylland, Østjylland og Sydøstjylland. Razziaen var rettet mod handel med narkotika.

Politiet fandt narkotika

Under ransagningerne fandt politiet hash, amfetamin og doping. Sagen er blevet efterforsket gennem nogen tid med henblik på at afsløre fremstilling og handel med amfetamin.

I eftermiddag er Task Force Vest i gang med at afhøre de anholdte De ventes alle fremstillet i grundlovsforhør i morgen formiddag ved retten i Randers. Politiet vil begære lukkede døre.

Ikke flere oplysninger

Task Force Vest, der er sammensat af medarbejdere fra Fyns Politi og de jyske politikredse, har hovedsæde i Horsens. Den operative leder, politiinspektør Brian Olsen, meddeler i en pressemeddelelse, at han på nuværende tidspunkt ikke ønsker at oplyse yderligere, da efterforskningen fortsætter.

Task Force Vest er en særlig enhed, der proaktivt efterforsker rocker- og bandekriminalitet, organiseret indbrudskriminalitet, hælerier og hjemmerøverier.