Champagnedrengen Dinesen løsladt

Sigtet for bedrageri for flere millioner kroner

Mads Dinesen er blevet løsladt. Foto: Anthon Unger
Mads Dinesen er blevet løsladt. Foto: Anthon Unger

Mads Dinesen er nu atter på fri fod, efter han har siddet varetægsfængslet siden d. 13. februar, sigtet for bedrageri af særlig grov beskaffenhed.

- Vi har løsladt en 22-årig ung mand, fordi vi nu er færdige med efterforskningen. Så vi har ikke behov for at have ham varetægtsfængslet længere, siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson til Ekstra Bladet.

Se også: Mads Dinesen: Foretrækker udsigt til MiddelhavetSe også: Dinesen bliver bag tremmer: Glad for vand og brød

Han oplyser, at Dinesen er sigtet for bedrageri for flere millioner kroner.

Der er berammet retsmøde i sagen i juni ved Glostrup Ret.

Den 22-årige 'Champagnedreng' er mest kendt for at leve et vildt liv med champagne, hummer og kaviar - og for at lave vilde ting som at blende en tusindekroneseddel i en drink.

Fængslet for bedrageri i februar
Den unge erhvervsfantast blev anholdt sammen med en 33-årig mand i en koordineret politiaktion på baggrund af mistanke om svindel for 30 millioner kroner. Men nu kan han altså mærke frihedens sødme, før han atter skal sidde på anklagebænken.

Mads Dinesens forsvarer, Ole Schmidt, oplyser til Ekstra Bladet, at han endnu ikke har talt med Mads efter løsladelsen. Han fortæller dog, at han havde protesteret mod politiets begæring om fortsat varetægtsfængsling, som nu altså er blevet ophævet.

Dinesen, der blandt andet har optrådt i TV3's 'Kræsne Købere', blev første gang varetægtsfængslet 13. februar. Varetægtsfængslingen blev siden forlænget i yderligere fire uger, hvilket Mads Dinesen og hans forsvarsadvokat gik med til.

Ved du noget, så tip os. Send sms/mms til 1224 (koster alm. takst), eller mail til 1224@eb.dk.