Stort politiopbud ved rockerhus efter overfald

Omkring ti patruljevogne mødte op ved rockerhus i Hvidovre efter muligt banderelateret overfald

(Foto: Kenneth Meyer)
(Foto: Kenneth Meyer)

En 19-årig blev tirsdag eftermiddag udsat for et overfald på Roskildevej i Rødovre.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

- Manden bliver overfaldet i sin bil af en flok personer, der springer ud af tre køretøjer på Roskildevej ved Nyholms Allé, siger vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi, Jens Møller, til Ekstra Bladet.

Oplysninger fra vidner på stedet fik politiet til at formode, at gerningsmændene opholdt sig i et rockerhus i Hvidovre.

- Ud fra vidneoplysningerne fik vi en formodning om, at det var banderelateret, men vi har ikke kunnet få det bekræftet, at det var banderelateret. Men vi ved at nogen af dem, der var involveret, har nogle banderelationer, siger vagtchefen.

Muligvis banderelateret
Politiet har endnu ikke noget motiv til overfaldet mod den 19-årige mand, som ikke kom alvorligt til skade ved overfaldet. Vagtchefen oplyser, at der hverken blev brugt knive eller pistoler ved overfaldet. Den 19-årige er ifølge politiet 'perifert' tilknyttet bandemiljøet.

Overfaldet skete i nærheden af det sted, hvor en 18-årig torsdag aften blev overfaldet med en økse. Politiet ved på nuværende tidspunkt ikke, om de to episoder er relateret, men det efterforskes stadig.

Se også: Fire anholdt: 18-årig hugget i halsen med økse

Ved rockerhuset i Hvidovre var politiet mødt talstærkt op, og Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at mindst 10 patruljevogne var mødt op ved adressen.

Ifølge Jens Møller foregik alt dog stille og roligt.

- Vi fik informationer om, at der var mange til stede, og da vi skal ind og tjekke de personer, vi gerne vil tjekke, er vi selvfølgelig nødt til at være forholdsvist talstærkt repræsenteret, så det kan foregå stille og roligt, siger vagtchefen.

Politiet foretog dog ingen anholdelser på stedet, og sagen efterforskes fortsat.

1 af 5 (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 5 (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 5 (Foto: Kenneth Meyer)
4 af 5 (Foto: Kenneth Meyer)
5 af 5 (Foto: Kenneth Meyer)