25-årig sigtet for drabsforsøg: Kollegiebeboere i chok

35-årige afrikansk kvinde stukket i halsen på et kollegieværelse i Albertslund. Formodet gerningsmand fremstilles torsdag i grundlovsforhør

Den formodede gerningsmand føres ud fra Retsmedicinsk Institur i København, hvor han er blevet undersøgt for spor efter knivstikkeriet. (Foto: Rasmus Flindt)
Den formodede gerningsmand føres ud fra Retsmedicinsk Institur i København, hvor han er blevet undersøgt for spor efter knivstikkeriet. (Foto: Rasmus Flindt)

Ved du noget om sagen? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Det kommer som et stort chok for beboere på et kollegium i Albertslund, at en 25-årig mand er blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg.

Den 25-årige stak ifølge politiet en 35-årige afrikansk kvinde i halsen i sin lejlighed på kollegiet og bragte kvinden i overhængende livsfare. Hendes tilstand er dog nu stabil.

- Han er en stille og rolig fyr, der mest bare passer sig selv, siger en beboer på kollegiet om den 25-årige.

- Jeg kan slet ikke forestille sig, at han kunne gøre sådan noget, lyder det videre.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var den unge mand i gang med at uddanne sig til tjener og havde for nylig fået en læreplads.

Flere beboere kom nysgerrige hen for at høre, hvad der var sket i lejligheden, men ingen havde kendskab til den 25-årige.

- Der bor rigtig mange internationale studerende på kollegiet, og nogle bor her hun for en kort periode, så mange kommer ikke hinanden så meget ved. De fleste kommer sammen med dem fra deres eget land, fortæller en beboer i området.

Se også: Kvinde stukket i halsen på kollegium

Den 25-årige mand blev anholdt i sin lejlighed tidligt torsdag morgen, efter en anden beboer på kollegiet havde set den 35-årige kvinde komme blødende ud af lejligheden.

Flere blodpletter lå på strækningen fra den unge mands lejlighed til parkeringspladsen, hvor kvinden fik hjælp og blev hentet af en ambulance.

Hun svævede i en periode mellem liv og død, men blev torsdag formiddag meldt stabil på Rigshospitalets Traumecenter. Politiet regner med at afhøre hende engang i eftermiddag.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at der er en relation mellem offer og gerningsmand, men vil på nuværende tidspunkt ikke oplyse hvilken.

- Vi kender ikke deres relation, men vi ved nu, at kvinden ikke ellers har nogen tilknytning til kollegiet, siger Jens Møller, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

Området omkring kollegiet, indgangen og opgangen er videoovervåget, og politiet vil nu se båndene igennem for at få et overblik over, hvad der er foregået torsdag morgen.

Manden fremstilles i et grundlovsforhør i Glostrup senere torsdag.

Ved du noget om sagen? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

1 af 6 Gerningsstedet er Danmarks Internationale Kollegium. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 6 Gerningsstedet er Danmarks Internationale Kollegium. (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 6 Gerningsstedet er Danmarks Internationale Kollegium. (Foto: Kenneth Meyer)
4 af 6 Gerningsstedet er Danmarks Internationale Kollegium. (Foto: Kenneth Meyer)
5 af 6 Gerningsstedet er Danmarks Internationale Kollegium. (Foto: Kenneth Meyer)
6 af 6 Den formodede gerningsmand føres ud fra Retsmedicinsk Institur i København, hvor han er blevet undersøgt for spor efter knivstikkeriet. (Foto: Rasmus Flindt)