Kvinde dræbt af knivstik

En kvinde har mistet livet efter et knivstik i en lejlighed i Høje Gladsaxe

42-årig kvinde dræbt i Høje Gladsaxe. (Foto: Kenneth Meyer)
42-årig kvinde dræbt i Høje Gladsaxe. (Foto: Kenneth Meyer)

Se video herover artiklen
______________________

En 42-årig somalisk kvinde er her til eftermiddag dræbt med kniv i sin lejlighed i Høje Gladsaxe. Det oplyser Københavns Vestegns Politi, som lige nu eftersøger hendes 20-årige søn i sagen og opfordrer ham til at melde sig.

Drabet skete klokken 15.39 og politiets undersøgelser tyder på, at der ligger en familietragedie bag drabet og mistænker sønnen for knivdrabet.

- Der var en del familie til stede, da det skete. Jeg opfordrer hendes 20-årige søn til selv at henvende sig til os, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby fra Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelse.

Hele området er spærret af
Vidner på stedet fortæller, at op mod syv politibiler har befundet sig på stedet, ligesom en evakueringsbus også er ankommet.

Der er flere hunde i området, og en ambulance er netop kørt fra gerningsstedet, men kvindens liv stod ikke til at redde.

Et vidne fortæller til Ekstra Bladet, at han kan se en familie i stor sorg være samlet nær gerningsstedet. Et andet 20-årig vidne forklarer, at der var flere familiemedlemmer til stede, da overfaldet skete.

Et stort område omkring lejligheden er blevet afspærret af politiet, som stadig prøver at finde sønnen, som løb fra gerningsstedet.

1 af 4 En kvinde har mistet livet i Høje Gladsaxe. (LÆSERFOTO)
2 af 4 (LÆSERFOTO)
3 af 4 (LÆSERFOTO)
4 af 4 42-årig kvinde dræbt i Høje Gladsaxe. (Foto: Kenneth Meyer)