20-årig mand efterlyses for drab

Københavns Vestegns Politi efterlyser en 20-årig mand, der er mistænkt for at have dræbt sin 42-årig mor i Høje Gladsaxe

20-årig Fuad Mohamed er efterlyst hos politiet for drabet på sin mor. (Politifoto)
20-årig Fuad Mohamed er efterlyst hos politiet for drabet på sin mor. (Politifoto)

Lige nu leder Københavns Vestegns Politi efter 20-årige Fuad Mohamed fra Høje Gladsaxe. Han er mistænkt for at have slået sin mor ihjel.

Moderen, som er en 42-årig somalisk kvinde, døde kl. 15.39 efter knivstik i sin lejlighed i Høje Gladsaxe, hvor flere børn i lejligheden overværede hændelsen. Det bekræfter vagtchef Brian Larsen hos Københavns Vestegns Politi.

- Vi ved, at der var flere børn til stede, og lige nu taler de med politiet, siger han.

Se også: Kvinde dræbt af knivstik

Brian Larsen forklarer, at politiet kører rundt i området for at finde Fuad Mohamed. Politiet forventer ikke, at den mistænkte er nået særlig langt fra gerningsstedet.

Kan være bevæbnet
Fuad Mohamed er af somalisk afstamning. Han er cirka 190 cm høj, slank af bygning, har meget kort sort hår og muligvis et lille tyndt overskæg. Han er sidst set iført sorte benklæder og muligvis en lys skjorte og hue. Han medbragte en sort Nike sportaske til at tage over skulderen.

- Jeg opfordrer ham til selv at melde sig til politiet, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby i en pressemeddelelse.

Hun kan ikke udelukke, at Fuad Mohamed er bevæbnet og uligevægtig, derfor skal borgere ikke gribe ind overfor ham, men blot kontakte politiet, hvis man ser ham.

Kontakt Københavns Vestegns Politi på 4386 1448 eller nærmeste politi på 114.

Flere fik sagt farvel
Politiet er stort set færdige på gerningsstedet og har derfor igen åbnet op for beboere i området.

Den 42-årige kvinde blev fragtet væk fra lejligheden i en rustvogn. Men inden den kørte af sted, fik flere lov til at sige farvel.

Ifølge Ekstra Bladets udsendte stod flere somaliske kvinder ved rustvognen for at bede en sidste bøn for den nu dræbte 42-årige kvinde.

1 af 2 
2 af 2 20-årig Fuad Mohamed er efterlyst hos politiet for drabet på sin mor. (Politifoto)